Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pre ňu všetko

Alexa RileyIkar (2018) • Séria For Her • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 6,55€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Mallory Sullivanová začína nový život. Vysokú školu dokončila s výbornými výsledkami a vďaka tvrdej práci a odhodlaniu sa dostala na jednu z najprestížnejších stáží v USA. Kedysi vyrastala v sirotinci a o takomto živote mohla len snívať. Netuší však, že na druhej strane jej úspechu stojí niekto, kto jej vystiela cestu, ale zatiaľ nevie kto.
Ako sa ukáže neskôr, boháč, s ktorým sa Mallory zoznámi v bare a dá mu prezývku Oz, je majiteľom spoločnosti, v ktorej Mallory pracuje. Zistí, že to on jej vybavil stáž, našiel jej a jej priateľke ubytovanie a sleduje ju na každom kroku. Veľmi sa rozhnevá, lebo mala dojem, že všetko dosiahla vlastnými silami, nie protekčne, a že Oz musí byť určite duševne chorý.
Oz sa snaží udobriť si ju rôznymi pozornosťami a po týždni zmierovania sa Mallory ocitne v jeho vášnivom náručí. Keď pochopí, že Oz nie je posadnutý, ale že celé roky na ňu trpezlivo čakal a chránil ju pred jeho nebezpečným otcom, zaľúbi sa doňho ešte viac.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Everything for Her Rok vydania: 2018 ISBN: 9788055158822 Rozmer: 130×220 mm Počet strán: 328 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, romantický

Zaradené v kategóriách