Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Piqipi Quiet Book: Edícia Dievčatko

Interaktívna detská kniha


🍎 Vypredané
54,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objavte jedinečné knižky plné interaktívneho obsahu, ktoré vašim deťom pomôžu rozvíjať ich zmýšľanie, fantáziu a jemnú motoriku. Každá knižka je výsledkom precíznej ručnej práce s použitím viac ako 200 testovaných materiálov. S knižkami Piqipi čakajú na vás a vaše deti hodiny zábavy!

Špeciálna edícia Dievčatko je podobne ako ostatné Piqipi knižky výsledkom precíznej ručnej práce. Knižka je plná aktivít, ktoré pomáhajú pri rozvoji myslenia, fantázie i jemnej motoriky, ktorej osvojenie je hlavne v predškolskom veku kľúčové. V knižke Dievc?atko nájdete kuchynku či práčovňu spolu s predmetmi, ktoré sú pre ne typické - jedlo, oblečenie ba dokonca aj štipce na prádlo. Táto originálna knižka zabaví každého!

Materiál: 40 % polyester, 60 % bavlna
Detailný popis: 3 sady abecedy, rámček na fotku, 9 častí dennej a nočnej oblohy na suchý zips, dlhý jazyk zapínateľný na gombík, 4 štipce, 9 častí oblečenia na suchý zips, 15 častí potravín na suchý zips, otvárateľná chladnička na zips, 3 časti príboru, 10 odoberateľných častí tváre na suchý zips, 2 stužky, 2 sponky do vlasov, zubná kefka a hrebeň, zrkadlo, 9 dielne puzzle na suchý zips, šnúrka na prevliekanie motýlích krídel. Spolu 143 rôznych odoberateľných dielov.

Recenzie a kritiky

ISBN: 703856894983 Rozmer: 250×250 mm Počet strán: 10 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách