Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zbierka úloh z matematiky pre tretiakov


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
6,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zbierka úloh z matematiky je určená pre tretiakov základných škôl. Jej obsah bol vytvorený v súlade s inovovaným Štátnym vzdelávacím programom.
Základnou charakteristikou zbierky úloh je ponúknuť učiteľovi možnosť ešte viac diferencovať prácu na hodinách matematiky. Žiakovi umožňuje lepšie si zopakovať preberané učivo, pochopiť súvislosti a vzťahy a aplikovať použité poznatky v praxi.

Obsah zbierky úloh nadväzuje na postupy a spôsoby práce, ktoré boli použité v 1. a 2. ročníku ZŠ. Formálna orientácia v zbierke úloh je veľmi jednoduchá. Poradím tém a farebným odlíšením kopíruje kapitoly z učebnice a pracovných zošitov.

Každá strana predstavuje uzavretý komplex rôznorodých úloh, ktoré dovoľujú priebežne opakovať a upevňovať prebrané učivo. Jednotlivé úlohy možno preskakovať, opakovane sa k nim vracať a hľadať nové súvislosti.

Úlohy ponúkané v zbierke ponúkajú žiakom aktívnu účasť na objavovaní a hľadaní riešení a sú doplnené pútavými ilustráciami koníka Skočka, resp. situáciami zo života detí. Poukazujú na praktické využitie matematiky v praxi.

Osobitný dôraz sa kladie na precvičovanie kľúčového učiva, ktoré vyžaduje opakované precvičovanie a upevňovanie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081461385 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 64 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách