Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Šťastie na dosah

V knihe objavíte jednoduché princípy, ako sa ľahko nastaviť na naozajstné vnútorné šťastie a ušetriť si tým veľa trápenia a...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 27%
9,40€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V knihe objavíte jednoduché princípy, ako sa ľahko nastaviť na naozajstné vnútorné šťastie a ušetriť si tým veľa trápenia a nedorozumení v osobnom a pracovnom živote, praktické ukážky 18 overených techník, ktoré sú vhodné aj pre začiatočníka, aj pre pokročilého a dajú sa použiť kedykoľvek a v akomkoľvek veku, konkrétne tipy, ako sa ľahko cítiť šťastne, nech je vaša situácia akákoľvek, skutočné príbehy ľudí, ktorým sa vďaka spolupráci s autorkou udiali veľké zmeny v živote, krásne ilustrácie, ktoré špeciálne pre knihu navrhol známy český výtvarník Petr Bařinka +
12 EXTRA BONUSOV, ku ktorým získate zadarmo online prístup.

Aký prínos vám kniha do života môže dať?
ŠŤASTIE: čo konkrétne VY potrebujete k tomu, aby ste sa cítili šťastne a ako sa ľahko spoľahnúť na vlastnú intuíciu.
ENERGIU: objavíte, ako si ľahko kedykoľvek a kdekoľvek zdvihnúť energiu a cítiť úprimnú radosť zo života.
HARMÓNIU: dozviete sa, ako jednoducho dosiahnuť harmóniu so sebou a s ostatnými ľuďmi.
ÚSPECH: zistíte, na koľko šťastia je nastavená Vaša hlava a naučíte sa, ako si pritiahnuť úspech v každej oblasti Vášho života.
POSUN: ak ste sa ocitli vo svojom živote v slepej uličke alebo neviete ako ďalej, posuniete kvalitu svojho života na úplne inú úroveň.
ZMENU: zistíte, ako zmeniť Vašu momentálnu situáciu a ako sa oslobodiť od starých záťaží, ktoré Vám doteraz mohli komplikovať život.

Autorkou je
Nora Šulíková, certifikovaná transformačná a NLP koučka, expertka na anglický jazyk, mama úžasného 10-ročného syna a optimistka, ktorá pomáha ľuďom dosiahnuť výsledky a rovnováhu v osobnom aj pracovnom živote, zbaviť sa emocionálnej záťaže, napojiť sa na svoju intuíciu a sprevádza ich na ceste za objavením a udržaním si svojho šťastného ja.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788097241711 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 236 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách