Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hotel Guide 2006 + autoatlas

Hotely a ubytovanie na Slovensku

Travel Guide (2006) • Séria Hotel Guide

🍎 Vypredané
16,46€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Štrnásty ročník farebnej publikácie Hotel Guide vychádzajúci v slovenskom, anglickom a nemeckom jazyku obsahuje vyše 2300 záznamov o hoteloch, penziónoch, moteloch, chatách, rekreačných zariadeniach, kempingoch a ubytovaniach v súkromí v Slovenskej republike.

Informácie sú zoradené podľa 8 samosprávnych krajov. Každý kraj začína mapou a stručným úvodným slovom, ktorý predstavuje jeho charakter.

Kniha prináša podrobné informácie o vybavenosti, poskytovaných službách, cenách a kapacite jednotlivých zariadení.

Publikácia okrem kapitoly HOTEL GUIDE (prehľad ubytovacích zariadení) obsahuje aj časti REŠTAURÁCIE a KEMPINGY.

Samostatnú kapitolu tvoria:

CONGRESS GUIDE - prináša tipy pre usporiadanie kongresov, školení, rôznych firemných podujatí a pod.
SPA GUIDE - predstavuje prehľad kúpeľných zariadení na Slovensku so špecifikáciou liečených chorôb a liečebných procedúr.
AGROTURISTIKA - ponúka prehľad ubytovania a oddych na vidieku v tichom, nerušenom prostredí ďaleko od denného zhonu.
TOURIST GUIDE - kapitola s množstvom fotografií prináša základné informácie o Slovensku, pamiatky svetového kultúrneho dedičstva UNESCO, pamiatky ľudovej architektúry, termálne kúpaliská , národné parky, najznámejšie lyžiarske strediská, sprístupnené jaskyne, hrady a zámky, zoologické záhrady, priehrady a jazerá, prírodné zaujímavosti.

Okrem toho prináša informácie o golfových kluboch na Slovensku, predstavuje Slovenské kráľovské mestá, Drevenú karpatskú cestu so zachovalými drevenými kostolíkmi, Matúšovo kráľovstvo, cykloturistické trasy. Predstavuje slovenské vína, pozýva návštevníkov na Malokarpatské vinobranie a gotickú cestu Spiš – Gemer, ponúka prehľad kultúrnych, spoločenských a športových akcií v roku 2006.

Publikácia je vhodná pre obchodníkov, manažérov, profesionálnych pracovníkov v cestovnom ruchu, cestovné kancelárie, manažérov, obchodných cestujúcich, sekretárky a všetkých tých, ktorí radi cestujú po Slovensku.

Publikácia je aj vhodným darčekom pre Vašich priateľov, známych, či obchodných partnerov.

Súčasťou publikácie je aj farebný autoatlas Slovenskej republiky (AA) v hrebeňovej väzbe, ktorý predstavuje samostatnú prílohu a obsahuje aj prejazdové mapy najväčších miest v SR.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2006 ISBN: 8096867881 Rozmer: 170×240 mm Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách