Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hercule Poirot

Obľúbený Belgičan z pera Agathy Christie je jedným z najznámejších fiktívnych detektívov všetkých čias. Preslávil sa nielen...

Tim DedopulosIkar (2017) • Séria Záhady a rébusy

🍎 Vypredané
15,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obľúbený Belgičan z pera Agathy Christie je jedným z najznámejších fiktívnych detektívov všetkých čias. Preslávil sa nielen geniálnymi deduktívnymi schopnosťami, ale aj čiernymi lakovkami, cvikrom a výraznými fúzmi. Boli sme svedkami jeho neuveriteľnej efektívnosti, zdĺhavých logických myšlienkových postupov, nezvyčajných záľub a ohromného apetítu.
Svojrázny detektív inšpiroval vznik knihy, ktorá prináša výzvu v podobe vyše stovky náročných hádaniek, hlavolamov a nevyriešených prípadov. Pokúste sa vyrovnať Poirotovi – odhaľte kľúčové stopy a prinúťte svoje sivé mozgové bunky vyriešiť zopár naozaj náročných rébusov. Úlohy majú rozličnú úroveň náročnosti a nájdete tu aj odpovede a vysvetlenia.
Z anglického originálu The Hercule Poirot Whodunnit Puzzles (Carlton Books Limited, London 2016) preložila Diana Ghaniová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Hercule Poirot Whodunnit Puzzles Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055153070 Rozmer: 177×245 mm Počet strán: 224 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách