Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manažment a financovanie v zdravotníctve

Monografia si kladie za cieľ poskytnúť prehľadné informácie o efektívnom riadení a financovaní zdravotnej starostlivosti....


🍎 Vypredané
17,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Monografia si kladie za cieľ poskytnúť prehľadné informácie o efektívnom riadení a financovaní zdravotnej starostlivosti. Táto príručka im pomôže zorientovať sa v spleti právnych noriem, nariadení a predpisov, ako aj získať prehľadné teoretické vedomosti o riadení a financovaní v zdravotníctve.


Obsah tvorí 14 kapitol, ktoré pojednávajú o témach: zdravotná starostlivosť v Slovenskej republike, riadenie zdravotníckej organizácie, informácie a informačné systémy, výchova a riadenie ľudských zdrojov v zdravotníctve, strategický manažment, manažment kvality, etické a právne aspekty poskytovania zdravotnej starostlivosti, financovanie zdravotnej starostlivosti, finančný manažment zdravotníckej organizácie, základné princípy marketingu zdravotníckej organizácie, krízový manažment v zdravotníctve a farmakoekonomické metódy v zdravotníckom manažmente. Súčasťou je aj krátky prehľad anglicko-slovenských výrazov k danej problematike.


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2017 ISBN: 9788097253592 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 328 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách