Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Súmrak

Stavern 1983: Blížia sa Vianoce a husto sneží. Williamovi Wistingovi, mladému ambicióznemu policajnému strážnikovi, sa...

Jorn Lier HorstPremedia (2017) • Séria William Wisting • Edícia Labyrint • 11. diel

🍌 Odosielame o 6 dní.
11,95€
Zľava 15%
10,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Stavern 1983: Blížia sa Vianoce a husto sneží. Williamovi Wistingovi, mladému ambicióznemu policajnému strážnikovi, sa prednedávnom narodili dvojičky. Počas bankovej lúpeže sa náhle ocitne v centre dramatických udalostí. Vyšetrovania sa ujmú jeho skúsenejší kolegovia.
Keď ho kamarát požiada o priateľskú službu, nečakane sa dostane na stopu iného zločinu. Nielenže ide o nevyriešenú vraždu, ale navyše o nej doteraz nikto nič nevedel. V stodole, ktorú nik nepoužíva, stojí staré auto s dierami po guľkách. A mnohé naznačuje, že šofér odtiaľ nevyviazol živý.
Prípad bude mať dopad na to, ako sa bude vyvíjať Wistingov policajný inštinkt. Bude ho formovať po zvyšok jeho kariéry a mnohé ho naučí. Okrem iného aj to, že v rodinách ostávajú a dedia sa nielen majetky, ale aj zločin, vina a bolesť. 
Najnovšia Horstova kniha Súmrak sa vracia na úvod celej detektívnej série s Williamom Wistingom, chronologicky sa odohráva ešte pred prvou knihou, ktorá vyšla pod názvom Kľúčový svedok.

Recenzie:



„Nečakane iná: nová kniha J. L. Horsta je napísaná v duchu klasických detektívnych románov. Zo Súmraku na vás dýchnu dvadsiate roky a nostalgia.“

Verdens Gang

Ukážka textu z knihy



Spánok neprichádzal. Ležal a uvažoval o starom aute v stodole a dverách zamknutých zvnútra. Rupert Hansson chcel predovšetkým zistiť, komu patrí auto a od koho by ho mohol kúpiť. Wistinga zaujímalo skôr, kto tam auto zaviezol a ukryl ho pod celtovinu. A ako je možné, že dvere sú zamknuté zvnútra i zvonka?
Z úvah ho vyrušil detský nárek. Prichádzal z obývačky. Nerozoznal, či je to Line alebo Thomas. Ležal a čakal, či stíchne, ale stal sa opak. Dieťa plakalo čoraz naliehavejšie.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Når det mørkner Rok vydania: 2017 ISBN: 9788081594854 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 200 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách