Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zlepšite si Youtube kanál (e-kniha)

17 krokov, vďaka ktorým zvýšite sledovanosť a počet odberateľov vo svojom Youtube kanáli


🌴 Okamžite na stiahnutie
17,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tvoríte videá na YouTube, ale aj napriek tomu Váš YouTube kanál vôbec nerastie? Unavuje Vás, že aj napriek veľkému úsiliu máte nízku sledovanosť a len pár odberateľov?

Zmeňte to! Odlíšte sa od väčšiny YouTube kanálov, ktoré síce uverejňujú nové videá no ich rast z pohľadu sledovanosti a počtu odberateľov je veľmi pomalý. Dokonca je aj veľa takých, ktoré nerastú vôbec.

Nahliadnite do zákulisia a spoznajte fungujúce postupy,vďaka ktorým YouTube kanál VIDEO ACADEMY vyrástol z 0 na 1.000 skvelých odberateľov len za 5 mesiacov. Následne o tri mesiace na to doslova preletel cez hranicu 3.000 odberateľov a dnes úžasným spôsobom rastie ďalej.

Získajte teraz overené know-how, vďaka ktorému YouTube kanál VIDEO ACADEMY už po 8 mesiacoch od spustenia dosahoval mesačnú sledovanosť 40.999 pozretí, čo vychádza na každý deň v priemere 1.366 pozretí. A to všetko len vďaka 28 videám.

Teraz máte jedinečnú príležitosť posunúť svoj YouTube kanál na vyšší level. Odhaľte 17 krokov, vďaka ktorým zvýšite sledovanosť a počet odberateľov vo vojom YouTube kanáli aj Vy.

Objednajte si tento praktický eBook teraz a garantujem Vám, že pokiaľ urobíte 17 krokov ktoré v ňom popisujem, tak Váš YouTube kanál sa výrazne zlepší. František Kozáček, autor VIDEO ACADEMY.

Počet strán: 71 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách