Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/

Martin Pyco RauschPyco • Edícia Kolekcie • Séria Moje jedlo

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
41,97€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia titulov: Moje jedlo, Moje jedlo 2 a Štyri ročné obdobia

Moje jedlo
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú akadémiu a napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal. A teraz vydáva knihu plnú vlastných bezmäsitých receptov, obohatenú o tradičné jedlá medzinárodnej kuchyne. Všetky jedlá sám uvaril, fotografoval a osobne komentuje vo svojej debutovej publikácii "MOJE JEDLO".


Moje jedlo 2
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov.
Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentokrát však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií.

Nápadité recepty sú doplnené postrehmi autora, jeho zážitkami a skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia, pričom o všetky sa postaral opäť sám autor. Nechýba dokonca aj zbierka čitateľských fotografií, ktoré sú reakciou na jeho debutovú knihu. Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík.

Martin Pyco Rausch vyštudoval hotelovú akadémiu a okrem gastronómie a cestovania sa venoval hudobnej dramaturgii. Do povedomia sa zapísal predovšetkým ako rozhlasový a televízny moderátor.

V roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo . Od roku 1994 je vegetariánom.


Štyri ročné obdobia

Nebuď konzerva, treba si variť!
Pyco

Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok.
Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa dostupnosti čerstvých surovín, úrody, kalendára.

Martin PYCO Rausch ako kuchár, autor aj fotograf, tvorí originálne receptúry so zameraním na ľahkú, bezmäsitú, nápaditú kuchyňu. V knihe vyspovedal viacnásobnú blogerku roka, lektorku edukačných kurzov a gastrokonzultantku Silviu Horeckú. Každý recept sprevádza samostatná fotografia.

Martin PYCO Rausch v roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo, o dva roky neskôr vydal Moje jedlo 2.

Od roku 1994 je vegetariánom.










Počet strán: 180+180+180 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách