Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Biely Tesák/Volanie divočiny/Morský vlk


🍎 Vypredané
0,73€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Napínavá akcia, intuitívne vnímanie života zvierat a zmysel pre spravodlivosť, ktorý je častokrát presadený aj cestou násilia, robia dobrodužné novely a poviedky Jacka Londa vzrušujúcim čitateľským zážitkom.

Román Biely Tesák patrí medzi jedny z najlepších románov o zvieratách, aké boli kedy napísané. Príbeh prerozpráva vzrušujúci dobrodružný osud Bieleho tesáka, kríženca psa a vlka, ktorý neohrozene prekonáva nástrahy drsného života v arktickej prírode i svoje prvé kontakty s najkrutejším dravcom sveta - človekom.

Londonov prvý bestseller Volanie divočiny dodnes zostáva knihou, ktorá si v plnej miere zachovala cenu ako poetická daň prírode. Je to lyrický príbeh psa Bucka, ktorý po smrti svojho pána počúvne hlas predkov a odchádza so svorkou vlkov.

V románe Morský vlk sledujeme stretnutie dvoch postáv na lodi Prízrak. Kapitán Vlk Larsen vyrastal v chudobe na ulici a vyšvihol sa iba vďaka vlastnej vôli a sile. Nemilosrdne potláča všetky náznaky nesúhlasu na palube lode. Okrem svojej tvrdosti a hrubosti, má aj mnohé kladné vlastnosti, pre ktoré ho voľky-nevoľky obdivuje jeho protihráč, krehký intelektuál van Weyden, ktorý sa dostal na loď náhodou.

Rok vydania: 2006 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 554 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách