Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TOP Fashion Exclusive 2017

Výnimočné, tretie vydanie časopisu Top fashion. Kedy je lepší čas na darčeky, ako práve na Vianoce? V období nasiaknutom...

MEDIA/ST (2016) • Séria TOP Fashion

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
1,95€
Zľava 23%
1,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Výnimočné, tretie vydanie časopisu Top fashion.
Kedy je lepší čas na darčeky, ako práve na Vianoce? V období nasiaknutom magickou atmosférou, období večierkov a plesov, nákupov i zaslúženého odpočinku. Práve týmto témam sa v Top Fashion Exclusive venujeme.

Okrem veľkého plesového manuálu s výberom najkrajších šiat, lodičiek, kabeliek a šperkov sezóny od stylistu Andreja Kusalíka si na jeho stranách prečítate aj o tom, že haute couture stále nie je mŕtva, čo dokazujú nádherné kolekcie, ktoré dizajnéri predstavili na tohtoročnom couture weeku. Dozviete viac o atmosfére a trendoch vládnucich v najslávnejších klenotníckych dielňach i o tom, aký príbeh sa skrýva za jedným z najikonickejších parfumov na svete.

Praktické rady od make-up artistky Kataríny Kmecovej sa vám budú hodiť pri líčení na vianočnú párty či inú výnimočnú príležitosť.

Čas lesku, trblietok a spoločenských podujatí pripomína vianočnú rozprávku. Užijete si množstvo tipov na darčeky, párty outfity či zasnežené prázdniny deluxe.O nápady na dokonalé trávenie zimy sa s vami podelí aj naša cover girl – Denisa Dvořáková. Nádherná foto-story, v ktorej hrá hlavnú úlohu je dôkazom, že zima vo vašom šatníku nemusí byť len tmavá a ťažkopádna.

Nemenej výraznou tvárou prvého exkluzívneho vydania Top Fashion je Dominika Navara Cibulková, ktorá v našej redakčnej miniankete jednohlasne vyhrala titul „Hrdinka roka“. Nazrieť do jej sveta môžete cez interview. Určite vás do nového roka nabije energiou. Veď sviatky sú hlavne o pohode v kruhu rodiny, zábave s priateľmi a načerpaní nových síl.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788089532285 Rozmer: 227×297 mm Počet strán: 132 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách