Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

I Fioretti di San Francesco

Vieni a conoscere il messaggio di pace tra gli uomini, amicizia e amore per il mondo di san Francesco di Assisi! I Fioretti...


🍎 Vypredané
8,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vieni a conoscere il messaggio di pace tra gli uomini, amicizia e amore per il mondo di san Francesco di Assisi! I Fioretti di san Francesco sono dei “piccoli fiori” cioe dei piccoli, bellissimi racconti che parlano di miracoli, amicizia, fede, amore per il mondo e la natura e speranza. Raccontano la vita e i miracoli di san Francesco di Assisi, il santo povero e forte, che ha rinnovato la Chiesa e ha portato nel mondo un importantissimo messaggio di pace. In questa edizione, trovi alcuni dei Fioretti piu famosi, come la predica agli uccelli o il feroce lupo di Gubbio. All’inizio di ogni Fioretto, una frase tratta dal testo originale ci riporta ad una realta antica, ma sempre attualissima.
"Spoznajte posolstvo mieru medzi ľuďmi, priateľstvo a lásku k svetu svätého Františka z Assisi!
Kniha I Fioretti di San Francesco (Kvietky svätého Františka) pozostáva z krásnych príbehov o zázrakoch, priateľstve, viere, láske k svetu, prírode a nádeji. Obsahuje príbehy o živote a zázrakoch svätého Františka z Assisi, ktorý obnovil Cirkev a priniesol svetu dôležité posolstvo mieru. V tomto vydaní môžete nájsť najznámejšie výňatky z jeho diela. Na začiatku každého z nich je uvedená fráza z pôvodného textu, ktorá vás zavedie do antických čias, avšak aktuálna je dodnes."

Recenzie a kritiky

Príloha: CD Rok vydania: 2016 ISBN: 9788853621092 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 64 Jazyk: taliančina

Zaradené v kategóriách