Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vražda s pridanou hodnotou

Kriminálny príbeh zo súčasnosti voľne nadväzuje na autorovu prvotinu Krkavčí súd.Václav neuer aj v tejto knihe zúročuje...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 28%
12,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kriminálny príbeh zo súčasnosti voľne nadväzuje na autorovu prvotinu Krkavčí súd.
Václav Neuer aj v tejto knihe zúročuje svoje skúsenosti z každodennej práce policajtov. Silnou motiváciou bola preňho aj tvorba dominika dána, ktorý je zároveň jeho bývalý dlhoročný kolega a veľmi blízky spolupracovník z oddelenia vrážd.

Ukážka textu z knihy



Doráňanou tvárou dopadol na tvrdé, nahrubo opracované dosky nasiaknuté motorovým olejom. Odmalička sa motal medzi autami a rýpal sa v motoroch. Vône oleja a benzínu mal rád. Už dávno si však od nich odvykol. Na chvíľočku si predstavil, aké by bolo žiť ako obyčajný automechanik, za ktorého sa pred rokmi vyučil.
Keď otvoril oči, videl, že k nemu pristúpil ten druhý. Pokúsil sa nadvihnúť hlavu, ale surovo mu na ňu stúpil a pritlačil mu ju k doskám. „Nie, preboha, prosím, nie,“ reval. Pochopil, o čom pred chvíľou debatovali.
Toto je naozaj definitívny koniec, uvedomil si a z posledných síl sa vzchopil. Drôty, ktorými mal zviazané ruky, sa mu zaryli hlboko do zápästí. Jeho výkrik bol zmesou strachu, zúfalstva, beznádeje, ale aj bezmocného hnevu. Skôr vytušil ako videl, že ruka so zbraňou namierila na jeho nakrátko vystrihaný zátylok. Zostávali mu posledné zlomky sekúnd.
A potom, akoby sa zrazu so všetkým zmieril, svaly v napätom tele sa mu uvoľnili a za okamih mu kdesi vnútri v hlave preblesklo ostré, prenikavo jasné svetlo.
Bol mŕtvy skôr, než by mohol započuť zvuk výstrelu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788055150673 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 376 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách