Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Kresky: Pod hladinou

Dočasné tetovačky

Kresky (2024) • Edícia Tetovačky

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
3,90€
Zľava 5%
3,71€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vyberte sa s nami do hlbín a objavte neobyčajné dobrodružstvá pod hladinou. Kresky – Pod hladinou vznikli z motívov rovnomennej knihy, ktorá sa nesie v téme prekonania vlastného strachu, strachu z neznáma. Pohľad do fantastického podmorského sveta vytvorila Hedviga Gutierrez, ktorá je zároveň aj autorkou knihy.
Tetovačky sú vyrobené aj s bielou farbou.

Dočasné tetovačky neaplikujte na citlivú pokožku, v blízkosti očí alebo v prípade alergie. Dermatologicky testované a bezpečné pre deti.

Materiál: papier. Odbalené tetovačky Kresky tvorí takmer výhradne papier. Zvyšky po natetovaní môžete bezpečne skompostovať aj v domácom kompostéri.
Spôsob výroby: kombinovaná tlač. Kresky vyrábame kombináciou viacerých rôznych, prevažne tlačových technológií
Balenie: plastové vrecko a kartónový top. Naše tetovačky sú kozmetický produkt a preto ich hygienicky balíme – zároveň však používame iba nevyhnutné minimum obalového materiálu, ktorý sa navyše dá dobre recyklovať.
Bezpečnosť: Dočasné tetovačky Kresky sú vyrobené v súlade s európskou smernicou pre kozmetické výrobky a pravidelne dermatologicky testované. Dermatologický test nikdy neprebieha na zvieratách.
Skladovanie: Tetovačky neskladujte vo veľmi teplom, chladnom ani vlhkom prostredí. Kresky nemajú obmedzenú trvanlivosť a pokiaľ sú skladované v originálnom obale a spôsobom popísaným vyššie, vydržia roky. Vo všeobecnosti ich však odporúčame použiť do dvoch rokov od zakúpenia.
Odstránenie dočasného tetovania: Tetovanie možno odstrániť odličovačom alebo detským olejom.

Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: 70 Rozmer: 105×182 mm

Zaradené v kategóriách