Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tolkienova Stredozem

„Aj bájne veky musia mať svoje záhady...“ Vydajte sa do bájnej Stredozeme J. R. R. Tolkiena na cestu plnú hádaniek, ktoré...

Tim DedopulosIkar (2017) • Séria Záhady a rébusy

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
16,90€

📚Prečítaná za 9,30€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

„Aj bájne veky musia mať svoje záhady...“
Vydajte sa do bájnej Stredozeme J. R. R. Tolkiena na cestu plnú hádaniek, ktoré zobrazujú nádheru a hlboké tajomstvá tohto mýtického sveta. Čakajú vás záhady, ktoré podnietia myseľ a zároveň preskúšajú vaše logické myslenie.
Kniha obsahuje vyše 150 rébusov inšpirovaných svetom Tolkienovho Pána prsteňov a Hobita – od jednoduchých hlavolamov až po zložité rébusy. Pri ich riešení by sa chytal za hlavu dokonca aj Glum.
Pútavé ilustrácie skvele vystihujú fantastickú obraznosť Stredozeme. V hádankách objavíte mnohé obľúbené postavy. Tolkienova Stredozem – záhady a rébusy je prepracovanou zbierkou hádaniek. Úlohy majú rozličnú úroveň náročnosti a sú doplnené odpoveďami a vysvetleniami.
Z anglického originálu The Middle-Earth Puzzle Collection (Carlton Books Limited, London 2014) preložila Zuzana Angelovičová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Middle-Earth Puzzle Collection Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055152202 Rozmer: 175×240 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách