Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Terapeutické monitorovanie liečiv

Brožúra Terapeutické monitorovanie liečiv prináša všeobecné poznatky o TDM (zásady, rozsah, možnosti klinického použitia,...


🍎 Vypredané
28,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Brožúra Terapeutické monitorovanie liečiv prináša všeobecné poznatky o TDM (zásady, rozsah, možnosti klinického použitia, dôvody indikácie) a zameriava sa na konkrétne liečivá zo skupiny antibiotík, antiepileptík, bronchodilatancií, imunosupresív, kardiotoník a antidepresív, ktoré sa na Slovensku monitorujú. Odborne a pritom ľahko čitateľne články majú obsah prispôsobený aktuálnym požiadavkám všeobecných lekárov tak, aby ste nestrácali čas hľadaním dôležitých informácii v obsiahlych monografiách.

Brožúra Terapeutické monitorovanie liečiv pre všeobecných lekárov vychádza ako tretí diel pokračovania edície s názvom Edičný rad pre všeobecného lekára číslo 6 na rok 2016. Ten obsahuje spolu súbor štyroch publikácií Antiinfekčné látky, Fytofarmaká a potraviny, Mikrobiológia, Terapeutické monitorovanie liečiv. Nájdete v nich vždy to, čo práve potrebujete: odporúčané postupy, dôležité upozornenia, diagnostické a terapeutické usmernenia.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081402432 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 78 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách