Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zázraky uzdravujúce dušu

Staroveké i nové posvätné učenie, poznanie a praktické metódy pre uzdravenie duchovného, psychického, emocionálneho a...

Ša Č’-KangTatran (2016)

🍎 Vypredané
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Staroveké i nové posvätné učenie, poznanie a praktické metódy pre uzdravenie duchovného, psychického, emocionálneho a fyzického tela


Doktor a majster Ša Č’-Kang




Zázraky uzdravujúce dušu prinášajú posvätnú múdrosť, praktické metódy a jedinečné požehnanie Zdroja, ktoré umožňuje ľudstvu a všetkým dušiam tvoriť ich vlastné zázraky uzdravujúce dušu a tak zmeniť celý svoj život. Táto kniha je sama osebe zázračným pokladom pre uzdravenie duše.



Autor sa jedenásťkrát ocitol na zozname bestsellerov The New York Times, štyrikrát na prvom mieste. V novej knihe majster Ša predstavuje svojim oddaným nasledovníkom a čitateľom na celom svete po prvý raz kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu (Svetla duše), ktoré sú najvyšším posvätným spôsobom uzdravovania.
Milióny ľudí žijúcich na Matke Zemi trápia choroby duchovného, psychického, emocionálneho a fyzického tela. Milióny ľudí majú obmedzený prístup k zdravotnej starostlivosti, alebo ho nemajú vôbec. Každý z nich túži po riešení.
Milióny ľudí hľadajú duchovné tajomstvá, učenie, poznanie a praktické metódy, ako zmeniť svoj fyzický život a duchovnú cestu. Kľúčom k spokojnému fyzickému životu je zdravie, dobré vzťahy a dobrá finančná situácia. Kľúčom k vyrovnanému duchovnému životu je dosiahnuť duchovné osvietenie.
Zázraky uzdravujúce dušu od doktora Šaa ľudí učia a dávajú im moc tvoriť takéto zázraky. Čitatelia sa zoznámia s posvätným učením a osvoja si aplikáciu jeho praktických metód. Prakticky každý môže tvoriť svoje vlastné zázraky.
Autor obohatil publikáciu Zdrojovými kaligrafiami Ling Kuang (Svetla Duše). Tieto kaligrafie sú nositeľkami podstaty, energie a duše Pôvodcu a majú schopnosť pretvárať podstatu, energiu a dušu duchovného, psychického, emocionálneho a fyzického tela. Kniha prináša aj posvätné meditácie Pôvodcu a mantry Pôvodcu, ktoré predstavujú najvyšší posvätný spôsob uzdravovania, omladzovania, predĺženia života a celkovej premeny života ako takého.



Doktor Ša je veľmajstrom mnohých starovekých cvičení, vrátane taiči, čchi-kung, kung-fu, feng šuej a I-ťing. Je takisto odborníkom v oblasti vedy o uzdravovaní buniek, ktorá je v súčasnosti v Číne veľmi populárna.
Na západe sa angažuje v prelomovom výskume účinkov ducha na ľudský systém. Doktor Ša bol na piatom Svetovom kongrese čchi-kungu vymenovaný za majstra čchi-kungu. V roku 2006 ho za jeho humanitárne aktivity ocenili prestížnou pamätnou cenou Martina Luthera Kinga Jr. V júli 2010 začala verejnoprávna televízia v USA vysielať jeho program Sila duše.

„Doktor Ša sprostredkúva tajné techniky a hlboké pochopenie podstaty vecí, ktoré boli v minulosti prístupné len niekoľkým vyvoleným. Jednoducho a zrozumiteľne sa s nami delí o to, čo viac ako tridsať rokov nadobúdal ťažkou prácou a cvičením. K týmto cenným informáciám by sme sa ináč nedostali.“
Dr. John Gray, autor knihy Muži sú z Marsu, ženy z Venuše




„My, ľudské pokolenie, potrebujeme viac takých, ako je Ša Č’-Kang.“
Dr. Maya Angelou, autorka knihy Viem, prečo vták spieva




„Doktor Ša ponúka jasný a praktický spôsob, ako odhaliť tajomstvá samoliečiteľstva.“
Marianne Williamson, autorka knihy Návrat k láske




„Praktické a užitočné informácie a metódy, ako využiť prirodzené schopnosti tela v liečebnom procese – obdivuhodný prínos.“
Dr. Wayne Dyer, autor knihy Každý problém má duchovné riešenie



„Doktor Ša je významný učiteľ a úžasný liečiteľ. Prináša cenné posolstvo o sile duše, ktorá dokáže ovplyvniť a zmeniť celý váš život.“
Dr. Masaru Emoto, autor knihy Správa ukrytá vo vode



Ukážka textu z knihy



Predslov k sérii
Zázraky uzdravujúce dušu


PRÁCU DOKTORA ŠA Č’-KANGA OBDIVUJEM už niekoľko rokov. Jasne si spomínam, ako som ho prvý raz počul hovoriť o jeho ozdravnom systéme Medicíny duše, mysle a tela. Ihneď som vedel, že chcem podporovať tohto nadaného liečiteľa v jeho poslaní, a tak som ho predstavil svojej duchovnej komunite. Odvtedy s potešením pozorujem, ako sa v živote tých, ktorí používajú jeho učenie a metódy, hromadí energia, radosť, harmónia a pokoj.
Metódy doktora Šaa prebúdzajú liečivú silu prítomnú v každej cítiacej bytosti tým, že vkladajú jej zdravie a blaho do jej vlastných rúk. Dynamický systém poznatkov, ktorý vysvetľuje, akým spôsobom energia a posolstvo spájajú vedomie, myseľ, telo a ducha, je veľmi zrozumiteľný a, čo je najdôležitejšie, v živote človeka ľahko aplikovateľný.
Rokmi overené výsledky dokázali tisícom študentov a čitateľov, že liečivé energie a posolstvá existujú v rámci špecifických zvukov, pohybov a vnemov. O toto všetko sa doktor Ša delí a ukazuje to na svojom vlastnom živote. Jeho teórie a metódy práce s životnou silou sú holistické, dômyselné a praktické. Jeho myšlienka, že silu mysle možno aplikovať na každý aspekt života, dodáva ašpirujúcim cvičencom sebaistotu, že dokážu úspešne zvládnuť náročné výzvy života v 21. storočí.
Ako celosvetový zástupca svojho slávneho učiteľa doktora Kuo
Č’-čchena, ktorý bol jedným z najvýznamnejších majstrov čchi-kungu a liečiteľov na svete, je aj samotný doktor Ša majstrom starovekých cvičení vrátane taiči, čchi-kungu, kung-fu, I-ťingu a feng šuej. Podarilo sa mu spojiť ducha prirodzených liečiteľských metód jeho kultúry s vedomosťami, ktoré nadobudol štúdiom západnej medicíny. Svoje učenie nám veľkoryso ponúka prostredníctvom svojich kníh zo série Sila duše a Zázraky uzdravujúce dušu.
Prínos doktora Šaa pre ľudí v liečiteľskej komunite je nespochybniteľný. Spôsob, akým pomáha čitateľom pochopiť samých seba, ich pocity, emócie a prepojenie medzi telom, mysľou a duchom, je jeho darom evolučnému pokroku tohto sveta. To však zďaleka nie je všetko. Prostredníctvom svojich kníh doktor Ša nenásilne vedie čitateľa nielen k uvedomeniu potreby liečenia tela, mysle a ducha, ale aj srdca. V novej sérii kníh Zázraky uzdravujúce dušu doktor Ša pomáha čitateľovi liečiť myseľ, telo a ducha pomocou nových účinných liečebných metód.
Cestu uzdravovania doktora Šaa považujem za všeobecnú duchovnú metódu, za cestu ku skutočnej premene. Jeho profesionálna bezúhonnosť a súcitné srdce pramenia z jeho postavenia služobníka ľudstva a ja sa úprimne modlím, aby čitatelia prijali jeho výzvu na prebudenie sily vo svojich dušiach a uvedomili si prirodzenú krásu svojho bytia.

Michael Bernard Beckwith
Autor kníh Vízia života a Duchovné oslobodenie
Zakladateľ Medzinárodného duchovného centra Agapé
August 2013



Úvod k sérii
Zázraky uzdravujúce dušu


O zmysle môjho života som hovoril už v knižnej sérii Sila duše.
V sérii Zázraky uzdravujúce dušu by som chcel zmysel svojho života zdôrazniť ešte viac.
Zmyslom života je slúžiť. Tomuto cieľu som zasvätil svoj život. Slúžiť je mojím životným poslaním. Slúžiť znamená robiť ľudí šťastnejšími a zdravšími.
Celkovým poslaním môjho života je pretvárať dušu, srdce, myseľ a telo ľudstva a všetkých duší na Nebesách, na Matke Zemi, na nespočetných planétach, hviezdach, vo všetkých galaxiách a vesmíroch, priviesť ich k prvotnému, či vyššiemu osvieteniu, a tak vytvoriť Všeľudskú rodinu lásky, mieru a harmónie.
Táto Všeľudská rodina zahŕňa všetkých ľudí žijúcich na Matke Zemi a všetky duše na Matke Zemi, na Nebesách a na všetkých planétach, hviezdach, v galaxiách a vesmíroch. Konečným cieľom Všeľudskej rodiny je dosiahnuť wan ling žung-che, čiže všeobecné zjednotenie.
„Wan“ znamená desaťtisíc. V čínštine „wan“ predstavuje všetko. „Ling“ znamená duša a „žung-che“ znamená spojiť sa v jedno. „Wan ling žung-che“ teda znamená: Všetky duše sa spoja v jednu. To je všeobecné zjednotenie. To je konečný cieľ novej kozmickej éry. Nová éra sa začala 8. augusta 2003. Nesie názov Éra Svetla duše a potrvá pätnásťtisíc rokov.
Celkové poslanie môjho života zahŕňa tri poverenia.
Mojím prvým poverením je učiť ľudí službe vesmíru a umožniť im tak stať sa bezpodmienečnými služobníkmi vesmíru. Posolstvo služby vesmíru znie:

Bezpodmienečne slúžim ľudstvu a všetkým dušiam na Matke Zemi, na Nebesách a na nespočetnom množstve planét, hviezd, v nespočetných galaxiách a vesmíroch.

Bezpodmienečne slúžiš ľudstvu a všetkým dušiam na Matke Zemi,
na Nebesách a na nespočetnom množstve planét, hviezd, v nespočetných galaxiách a vesmíroch.

Spoločne bezpodmienečne slúžime ľudstvu a všetkým dušiam
na Matke Zemi, na Nebesách a na nespočetnom množstve planét, hviezd, v nespočetných galaxiách a vesmíroch.

Druhým poverením je učiť ľudí tajomstvám duše, múdrosti, po­znatkom a praktickým metódam, a tak im umožniť tvoriť zázraky uzdravujúce dušu a pretvoriť celý ich život. Posolstvo znie:

Dokážem vytvárať zázraky uzdravujúce dušu a pretvoriť
celý svoj život.

Dokážeš vytvárať zázraky uzdravujúce dušu a pretvoriť
celý svoj život.

Spolu dokážeme vytvárať zázraky uzdravujúce dušu a pretvoriť život celého ľudstva a všetkých duší na Matke Zemi a na nespočetnom množstve planét, hviezd, v nespočetných galaxiách a vesmíroch.

Pretvoriť všetko živé znamená:

• posilniť energiu, výdrž, životnú silu a imunitu,
• uzdraviť duchovné, psychické, emocionálne a fyzické telo,
• predchádzať chorobám,
• pretvoriť vzťahy každého druhu, pretvoriť financie a podnikanie,
• omladiť dušu, srdce, myseľ i telo,
• zvýšiť duševnú, srdcovú a rozumovú inteligenciu,
• otvoriť duchovné kanály,
• vniesť úspech do každého aspektu života,
• a mnoho iného.
Mojím tretím poverením je učiť Tao a povzbudiť ľudí, aby dosiahli Tao. Dosiahnuť Tao znamená dosiahnuť osvietenie duše, mysle a tela.
Tao je Pôvodca.
Pôvodca je stvoriteľom Nebies, Matky Zeme a nespočetného množstva planét, hviezd, galaxií a vesmírov.
Tao je spôsob života.
Tao je univerzálny princíp a zákon.
Dosiahnuť osvietenie duše znamená pozdvihnúť dušu človeka z Nebies na úroveň svätosti. Prvým krokom na duchovnej ceste je dosiahnuť osvietenie duše.
Človek má dva životy: fyzický život a život duše. Fyzický život je obmedzený, život duše je večný. Účelom fyzického života je slúžiť životu duše. Účelom života duše je dosiahnuť jej osvietenie, to znamená pozdvihnúť svoju dušu z Nebies, aby sme dosiahli svätosť. Stať sa svätým znamená stať sa lepším služobníkom. Najvyšší svätí budú pozdvihnutí do božskej ríše. Ak duša dosiahne božskú ríšu, potom dosiahla veľmi vysoký stupeň osvietenia.
Druhým krokom na duchovnej ceste je dosiahnuť osvietenie mysle.
Osvietenie mysle predstavuje pozdvihnutie vedomia človeka na úroveň vedomia svätca. Svätci sídlia v rozličných vrstvách Nebies. Vedomie najvyšších svätcov možno povznášať aj naďalej a nakoniec úplne premeniť na božské vedomie. Dosiahnutie božského vedomia však presahuje naše chápanie.
Tretím krokom duchovnej cesty je dosiahnuť osvietenie tela.
Dosiahnuť telesné osvietenie znamená premeniť fyzické telo na najčistejšie svetelné telo. Dospieť k čistému svetelnému telu znamená dosiahnuť nesmrteľnosť.
Dovoľte mi, aby som vysvetlil podstatu nesmrteľnosti.
Lao-c’, autor textu Tao Te ťing, povedal:

Žen fa Ti, Ti fa Tchien, Tchien fa Tao, Tao fa C’-žan.

Tieto štyri posvätné slovné spojenia vysvetľujú celý proces telesného osvietenia, ktorý je v skutočnosti cestou k dosiahnutiu nesmrteľnosti.

Žen fa Ti – „žen“ znamená ľudská bytosť. „Fa“ znamená držať sa princípov a zákonov. „Ti“ predstavuje Matku Zem. „Žen fa Ti“ teda znamená: Ľudská bytosť sa musí držať princípov a zákonov Matky Zeme. Jedným z príkladov takéhoto princípu je gravitácia.
Žen fa Ti obsahuje aj hlbší zmysel. Učí človeka zmeniť jeho ťing čchi šen na ťing čchi šen Matky Zeme.
„Ťing“ je hmota. „Čchi“ je energia. „Šen“ môžeme preložiť ako duša, duch, posolstvo či informácia.
Jednu z najdôležitejších starodávnych tajných múdrostí o vzniku sveta môžeme zhrnúť do jedinej vety:

Nebesá, Matka Zem, ľudské bytosti a nespočetné množstvo planét, hviezd, galaxií a vesmírov sú stvorené z ťing čchi šenu.

Ďalšia starodávna tajná múdrosť, ktorú možno vyjadriť jednou vetou, znie:

Tchien žen che-ji.

„Tchien“ predstavuje Nebesá, alebo makrokozmos. „Žen“, ako sme už spomínali, je ľudská bytosť, alebo aj mikrokozmos. A nakoniec, „che-ji“ znamená spojiť sa v jedno.
„Tchien Žen che-ji“ teda znamená: Makrokozmos a mikrokozmos sú jedno. To, čo obsahuje makrokozmos, obsahuje aj mikrokozmos a naopak. To nás privádza k tajnej múdrosti:

Aby sme porozumeli makrokozmu, ktorý zahŕňa Nebesá, Matku Zem a nespočetné množstvo planét, hviezd, galaxií a vesmírov, musíme najprv pochopiť mikrokozmos, čiže ľudskú bytosť.

Lao-c’ nás učí, že žen fa Ti v sebe nesie posvätný význam premeny ťing čchi šenu. Musíme pochopiť, že ťing čchi šen človeka je veľmi vzdialený od ťing čchi šenu Matky Zeme. Potenciálna dĺžka života človeka je približne sto rokov. Ľudské gény však majú potenciál umožniť človeku dožiť sa až 140, či dokonca 150 rokov.
Koľko rokov má Matka Zem? To nikto nevie. V tejto chvíli komunikujem s Pôvodcom. Pýtam sa, ako dlho žije Matka Zem. Odpoveď znie:

Matka Zem žije už niekoľko miliárd rokov, možno dlhšie.

Odpoveď prišla prostredníctvom spojenia s Pôvodcom. Pôvodca je stvoriteľom Matky Zeme. Doteraz najstaršie preskúmané minerály na Matke Zemi sa našli v západnej Austrálii a sú staré aspoň 4,4 miliardy rokov. V budúcnosti môžu ďalšie vedecké výskumy odhaliť predmety na Matke Zemi, ktoré budú ešte staršie.



Žen fa Ti nás učí veľmi dôležité tajomstvá, ako predĺžiť ľudský život. Musíme zmeniť ťing čchi šen človeka na ťing čchi šen Matky Zeme. Preto máme v starodávnom učení ďalšiu formulku:

Si-šou Tchien Ti ťing-chua.

„Si-šou“ znamená absorbovať, nasýtiť sa. Ako už vieme, „Tchien“ predstavuje Nebesá. „Ti“ je Matka Zem. „Ťing-chua“ znamená podstata. Ťing čchi šen je podstatou Nebies a Matky Zeme. „Si-šou Tchien Ti ťing-chua“ teda preložíme ako Nasýtiť sa podstatou Nebies a Matky Zeme.

Ti fa Tchien – „Ti“ je Matka Zem. „Fa“ znamená držať sa princípov a zákonov. „Tchien“ sú Nebesá. Preto „Ti fa Tchien“ znamená, že Matka Zem musí dodržiavať princípy a zákony Nebies.
Aby človek dosiahol dlhovekosť a nesmrteľnosť, musí najprv zmeniť svoje ľudské ťing čchi šen na ťing čchi šen Matky Zeme a následne zmeniť ťing čchi šen Matky zeme na ťing čchi šen Nebies.

Tchien fa Tao – „Tchien“ sú Nebesá. „Fa“ znamená držať sa princípov a zákonov a „Tao“ predstavuje Pôvodcu, Cestu a princípy a zákony vesmíru. „Tchien fa Tao“ teda znamená, že Nebesá musia dodržiavať princípy a zákony Taa.
Cesta k dlhovekosti a nesmrteľnosti vyzerá takto:

• Prvý krok: Pretvoriť ťing čchi šen človeka na ťing čchi šen Matky Zeme.
• Druhý krok: Pretvárať ťing čchi šen Matky Zeme, kým nedosiahne ťing čchi šen Nebies.
• Tretí krok: Pretvárať ťing čchi šen Nebies, kým nedosiahne ťing čchi šen Taa.
• Štvrtý krok: Dosiahnuť Tao fa c’-žan (dosiahnuť Tao a splynúť s ním).

Tao fa c’-žan – „Tao“ je Pôvodca, Cesta a princípy a zákony vesmíru. „Fa“ znamená držať sa princípov a zákonov. „C’-žan“ predstavuje prírodu. „Tao fa c’-žan“ teda preložíme ako Nasleduj cestu prírody.
Dosiahnuť Tao a c’-žan znamená dosiahnuť Tao a dosiahnuť Tao znamená splynúť s ním v jedno a dosiahnuť nesmrteľnosť. A to je osvietenie tela.
Znovu pripomínam, že mojím tretím poverením je pomôcť odhodlaným duchovným nasledovníkom dosiahnuť Tao, a teda dosiahnuť osvietenie duše, mysle a tela.
To je posvätná cesta k dosiahnutiu nesmrteľnosti.
Posolstvo tretieho poverenia znie:

Dokážem dosiahnuť osvietenie duše, mysle a tela.

Dokážeš dosiahnuť osvietenie duše, mysle a tela.

Spoločne dokážeme dosiahnuť osvietenia duše, mysle a tela.

V sérii Sila duše som sa s vami podelil o svoj životný príbeh, ako si ma v júli 2003 Božský princíp vyvolil za služobníka ľudstva a Božského princípu. Nebudem preto ten príbeh opakovať. Prečítajte si, prosím, moje knihy zo série Sila duše.
Ako služobník, nástroj a komunikačný kanál Božského princípu posledných desať rokov ponúkam Božské čistenie karmy a Božské prenosy duša/myseľ/telo. Prostredníctvom týchto božských služieb a tisícov liečiteľov po celom svete, ktorých som vycvičil na Matke Zemi, vznikli státisíce zázrakov uzdravujúcich dušu. V súčasnosti sa zázraky uzdravujúce dušu dejú každý deň. Tým mi Božský princíp a Pôvodca dali najavo, že nastal ten správny čas vytvoriť a napísať sériu Zázraky uzdravujúce dušu.
Chcel by som, aby každý čitateľ pochopil, že úlohou série Zázraky uzdravujúce dušu je naučiť vás a  celé ľudstvo tvoriť vlastné zázraky uzdravujúce dušu a umožniť vám ich konať. Čitatelia si osvoja posvätnú múdrosť a učenie a využitie praktických metód uzdravovania duše. Každý môže tvoriť zázraky uzdravujúce dušu.
V roku 2008 si ma Tao, teda Pôvodca, vyvolil, aby som slúžil jemu a ľudstvu. Začal som ponúkať čistenie karmy a prenosy duša/myseľ/telo. V priebehu posledných desiatich rokov moja duša plynulo stúpa z jednej úrovne na druhú. Je pre mňa veľkou cťou, že moja duša stúpa do čoraz vyšších vrstiev Pôvodcu. Vrstvy Pôvodcu sú neobmedzené, preto sa povznášanie duše nikdy nekončí. Stúpať čoraz vyššie znamená byť lepším a lepším služobníkom ľudstva a všetkých duší.
Je rok 2013. Za posledné desaťročie sa vo svete odohralo množstvo prírodných katastrof vrátane zemetrasení, cunami, hurikánov, po­vodní, požiarov, sopečných výbuchov, veľkého sucha a mnohých ďalších. Čelíme aj mnohým iným problémom, ako sú politické zmeny, ekonomické, finančné a pracovné problémy, znečistenie životného prostredia, problémy v zdravotníctve, náboženské a etnické konflikty a mnoho ďalších ťažkostí.
Milióny ľudí trpia chorobami duchovného, psychického, emocionálneho a fyzického tela. Milióny ľudí po celom svete majú obmedzený alebo nijaký prístup k dostatočnej zdravotnej starostlivosti.
Prečo musí Matka Zem a ľudstvo čeliť týmto problémom? Dôvodom sú bloky v duši, mysli a tele.
Duševné bloky spôsobuje zlá karma. Tú si duša nesie so sebou po celý život za rôzne chyby človeka, ako ublíženie alebo zneužitie inej ľudskej bytosti.
K blokom v mysli patria negatívne myslenie, negatívne názory a prístup, ego, prílišná pripútanosť k niečomu a podobne.
Bloky v tele spôsobuje zablokovaná energia a hmota.
Ako teda pomôcť ľudstvu prekonať toto zložité obdobie v jeho histórii? Ako mu pomôcť odstrániť choroby? Ako mu pomôcť rýchlejšie sa uzdravovať z chorôb? A čo je najdôležitejšie, ako pomôcť ľudstvu predchádzať chorobám?
V predchádzajúcich knihách vrátane Medicíny duše, mysle a tela, Sily liečiteľstva a v desiatich knihách zo série Sila duše, ako napríklad Múdrosť duše, Sila duše, Božský prenosový systém a liečenie duše, mysle a tela, Tao a ja či Pieseň Tao a tanec Tao, som ponúkol odpoveď na tieto otázky a po celom svete som uskutočnil státisíce zázrakov uzdravujúcich dušu.
V novej sérii Zázraky uzdravujúce dušu vám ponúknem ďalšie tajomstvá duše, múdrosť, poznanie a praktické metódy. Učenie a cvičenia budú jednoduchšie, praktickejšie, účinnejšie a rýchlejšie vás privedú k zázrakom uzdravujúcim dušu.
Aké nové tajomstvá a schopnosti vám ponúkam v tejto sérii? V tejto knihe vytvorím Pole Pôvodcu. Pýtate sa, čo to je? Pole Pôvodcu je pole obsahujúce ťing čchi šen Pôvodcu.
Ako teda Pole Pôvodcu funguje? Toto pole prenáša ťing čchi šen Pôvodcu vrátane frekvencie a vibrácií lásky, odpustenia, súcitu a svetla Pôvodcu, ktoré majú schopnosť meniť ťing čchi šen všetkých škodlivých stavov.
Jeden z najdôležitejších princípov a zákonov nespočetného množstva planét, hviezd, galaxií a vesmírov môžeme zhrnúť v jednej vete:

Všetci a všetko na Nebesách, na Matke Zemi a na nespočetnom množstve planét, hviezd, v galaxiách a vesmíroch je v skutočnosti vibráciou, ktorá predstavuje pole ťing čchi šen.

Pole Pôvodcu je nositeľom ťing čchi šenu Pôvodcu, ktorý dokáže odstrániť bloky v duši, mysli a tele spôsobené chorobami a premeniť ťing čchi šen duchovného, psychického, emocionálneho a fyzického tela človeka od hlavy až po päty a až do špiku kostí a navrátiť mu zdravie. Pole Pôvodcu vytvorím tak, že do tejto knihy napíšem niekoľko kaligrafií Ling Kuang Pôvodcu. „Ling Kuang“ v čínštine znamená Svetlo duše. Názov Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu mi zjavil Pôvodca. Znamená to Kaligrafia Svetla duše Pôvodcu.
V každej jednej Kaligrafii Ling Kuang Pôvodcu vytvorím Pole Pôvodcu. Každé z nich ponesie ťing čchi šen Pôvodcu, ktorý má schopnosť liečiť a tvoriť zázraky uzdravujúce dušu. Ako tieto kaligrafie fungujú? Kaligrafie Svetla duše Pôvodcu dostávajú od Pôvodcu večné poklady, ktoré sú nositeľmi ťing čchi šenu Pôvodcu. „Ťing“ Pôvodcu je jeho podstatou. „Čchi“ je jeho energiou a „šen“ predstavuje dušu alebo posolstvo Pôvodcu. Pole Pôvodcu ťing čchi šen obsahuje frekvencie a vibrácie Pôvodcu spolu s jeho láskou, odpustením, súcitom a svet­lom, ktoré dokážu odstraňovať blokády duše, mysle a tela spôsobené chorobami, majú schopnosť liečiť, omladiť a tvoriť zázraky uzdravujúce dušu.
Bude to po prvý raz, čo sa o Kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu delím s ľudstvom. Kaligrafie majú moc tvoriť zázraky uzdravujúce dušu. V tejto knihe nájdete nasledujúce Kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu:

• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Tao kuang ča šan (Svetlo Taa vybuchuje a vibruje).
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Chej cheng chung cha (mantra Čung Pôvodcu).
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Kuang liang chao mej (Priezračné svetlo prinášajúce vnútornú a vonkajšiu krásu).
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Ling Kuang (Svetlo duše).
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Ta ai (Najväčšia láska), ktorá má schopnosť odstrániť všetky bloky a pretvoriť celý život.
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Ta Kchuan-šu (Najväčšie odpustenie), ktorá prináša do celého života vnútorný pokoj a radosť.
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Ta cchi-pej (Najväčší súcit), ktorá povzbudzuje energiu, výdrž, vitalitu a imunitu.
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu Ta kuang-ming (Najväčšie svetlo), ktorá má schopnosť liečiť; zabraňovať chorobám; očistiť a omladiť dušu, srdce, myseľ a telo; zmeniť kvalitu vzťahov; prinášať zmeny v pracovnej oblasti a v oblasti financií; zvyšovať intelekt; otvárať duchovné kanály a prinášať úspech vo všetkých sférach života.
• Kaligrafia Ling Kuang Pôvodcu San ťiao čchang-tchung (Hlavná dráha čchi a voľný tok telesnej tekutiny), ktorá má moc odstrániť bloky duše, mysle a tela z hlavnej dráhy čchi a telesnej tekutiny na liečenie a omladzovanie. „San“ znamená tri. „Ťiao“ je oblasť. „San ťiao“ v čínštine znamená hlavná dráha čchi a telesnej tekutiny človeka. San ťiao je idea, múdrosť a metóda päťtisícročnej tradičnej čínskej medicíny. V tejto knihe sa o San ťiao dozviete ešte oveľa viac.

Ako je možné, že dokážem vytvoriť Pole Pôvodcu v rámci Kaligrafií Ling Kuang Pôvodcu? Je to preto, že som služobníkom, nástrojom a komunikačným kanálom Pôvodcu. Pôvodca mi preukázal tú česť a dal mi právo spojiť sa s ním, aby som mohol toto pole vytvárať. Kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu majú priam nepredstaviteľnú silu. Vyskúšajte ich. Cvičte s nimi. Využite ich, aby ste zahojili svoje duchovné, psychické, emocionálne a fyzické telo. Zažite silu kaligrafií opísaných v tejto knihe.
Existujú tri spôsoby, ako využiť Kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu, ktoré nájdete na stránkach tejto knihy:

1. Položte dlaň na obrázok (pozri zoznam kaligrafií na strane 50) Kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu. Druhú dlaň položte na tú časť svojho tela, ktorá potrebuje uzdravenie, a úprimne oň požiadajte.
2. Položte obrázok Kaligrafie Ling Kuang Pôvodcu na časť svojho tela, ktorá potrebuje uzdravenie. Úprimne oň požiadajte.
3. Meditujte o Kaligrafii Ling Kuang Pôvodcu. Úprimne požiadajte o uzdravenie.



V starodávnom posvätnom tajnom učení existuje formulka:

Ta Tao č’ ťien.

„Ta“ znamená po čínsky veľký. „Tao“ je Cesta. „Č’“ znamená mimoriadne, neobyčajne a „ťien“ znamená jednoduchý. „Ta Tao č’ ťien“ teda v preklade znamená Veľká Cesta je neobyčajne jednoduchá. Séria Zázraky uzdravujúce dušu sa riadi práve týmto princípom. Túto jednoduchosť si môžete ľahko uvedomiť. Aj vy môžete veľmi rýchlo zažiť zázraky uzdravujúce dušu, a pritom sa samých seba budete pýtať: Ako je to možné? A: Prečo sa to deje?
Cítim obrovské vzrušenie, hrdosť a pokoru, že môžem pre ľudstvo vytvoriť a napísať sériu Zázraky uzdravujúce dušu. Ani neviem, ako poďakovať Pôvodcovi, Božskému princípu a všetkým bytostiam na Nebesách za ich posvätnú múdrosť, učenie a praktické metódy a tiež za nesmiernu silu, ktorou nás požehnali. Je pre ľudstvo obrovským požehnaním, že Pôvodca vkladá svoju moc do kníh a ponúka tak mojim čitateľom nekonečnú možnosť čerpať poznatky. Ja som len obyčajný služobník a nástroj pre mojich čitateľov, pre ľudstvo a pre všetky duše na svete.
Posolstvo zázrakov uzdravujúcich dušu znie:

Dokážem tvoriť zázraky uzdravujúce dušu
a zmeniť tak celý svoj život.

Dokážeš tvoriť zázraky uzdravujúce dušu a zmeniť celý svoj život.

Spoločne dokážeme tvoriť zázraky uzdravujúce dušu a zmeniť život celého ľudstva a všetkých duší na Matke Zemi a na nespočetnom množstve planét, hviezd, v nespočetných galaxiách a vesmíroch.

Milujem svoje srdce a dušu.
Milujem celé ľudstvo.
Spojme svoje srdcia a duše.
Láska, pokoj a harmónia.
Láska, pokoj a harmónia

Milujte všetkých ľudí. Milujte všetky duše.
Vzdajte vďaku celému ľudstvu. Vzdajte vďaku všetkým dušiam.
Milujem vás. Milujem vás. Milujem vás.
Ďakujem vám. Ďakujem vám. Ďakujem vám.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788022208079 Rozmer: 147×229 mm Počet strán: 308+16 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách