Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Mile High – Vrchol v oblakoch

Liz TomfordeZelený kocúr (2024) • Séria Veterné mesto • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,50€
Zľava 21%
16,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zanders
Chicagsky hokej by bezo mňa nebol tým, čím je. Ľudia ma radi nenávidia. Poznám svoju rolu a hrám ju dobre. Vlastne si to aj náležite užívam. Väčšinu zápasov trávim na trestnej lavici a potom odchádzam zo štadióna zakaždým s inou kráskou.
No naša nová letuška v súkromnom tímovom lietadle sa mi ani trochu nepozdáva. Ona pracuje pre mňa, nie ja pre ňu. Dám si však poriadne záležať na tom, aby som jej to pripomenul. Zaručujem vám, že do konca sezóny bude žobrať, aby ju vyhodili.
Ibaže s každým letom sa hranice čoraz viac stierajú a neviem sa rozhodnúť, či ju k sebe neustále privolávam pre to, aby som ju provokoval, alebo sa v tom skrýva čosi viac.

Stevie
Roky pracujem ako letuška a myslela som si, že som už videla všetko. Keď však v svojom novom zamestnaní zakotvím na palube lietadla s tým najsebeckejším a najpokryteckejším hráčom NHL, zrazu o všetkom pochybujem. Navyše, kedysi som si dala sľub, že si už nikdy v živote nezačnem so žiadnym športovcom… Nech by bol akokoľvek príťažlivý.
Evan Zanders sa absolútne nevie ovládať, za nič sa neospravedlňuje a je príliš pekný ─ aj na vlastnú škodu. Zbožňuje svoju povesť, ale ja ju z duše neznášam. Vlastne ho neznášam celého.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Mile High Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788069010161 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 588 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický, humorný

Zaradené v kategóriách