Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rebrík, apríl 2024

8. číslo, 34. ročník

Don Bosco (2024) • Edícia Časopis Rebrík • Séria Časopis Rebrík 2023/2024 • 8. diel

🍌 Odosielame o 5 dní.
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Radostné stretnutie s aprílovým Rebríkom.

Pri stretnutiach s blízkym pocítime v sebe radosť, ktorá nám hovorí, že sa pri danom stretnutí cítime dobre a spokojne. O stretnutiach s rodičmi priateľmi, ale aj so vzkrieseným Kristom hovorí aprílová Téma Rebríka.

Dedinka Plavnica v okrese Stará Ľubovňa možno nepatrí k veľkým obciam, zato sa v nej každú chvíľu niečo deje. O zaujímavostiach Plavnice a o pravidelných aktivitách v obci napísala deväťročná Nikol. Všetko sa dozviete v rubrike Slovensko mojimi očami.

Máte radi divadlo? A ešte radšej divadlo hráte? V takom prípade určite privítate kulisy i divadelné postavy, ktoré nájdete v stredovej prílohe Rebríka s názvom Tomášova viera. Text scénky Tomášova viera, ktorú si môžete nacvičiť a zahrať svojim kamarátom, nájdete na 25. strane.

Každý z nás je niekedy smutný – a je dobré, ak aj my vieme prísť a ponúknuť našu účasť na trápení toho druhého, ak vieme pohladiť, vypočuť alebo objať. Aj to patrí k skutkom milosrdenstva. Ako prejaviť záujem o druhých sa dočítate v rubrike Skutky lásky.

Radostné stretnutia – také určite sú aj stretká eRka, v ktorých tento rok pátrajú po radosti. Počas pátrania všetkých sprevádza veselá hymna a mnoho zaujímavých akrivít. Viac o tom porozpráva kamarát Riško v rubrike Vypátrali sme pre teba.

Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 6+ Rozmer: 205×297 mm Počet strán: 32 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách