Bazár kníh za super ceny!

Nerovná hra TOP #10

On je futbalová hviezda, ona jeho šéfka

Vi KeelandIkar (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,56€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Vstúpte do sveta erotických romancí s najnovšou knihou úspešnej autorky Vi Keelandovej – Nerovná hra. V tejto pútavej novinke sa Keelandová opäť ukazuje ako majsterka svojho žánru, prinášajúc príbeh plný vášně, napätia a zakázanej lásky.

Príbeh sleduje komplikovaný vzťah medzi majiteľkou futbalového klubu a charizmatickým hráčom jej tímu. Táto neodolateľná kombinácia zakázanej príťažlivosti a profesionálnych hraníc vytvára elektrizujúcu atmosféru, ktorú Keelandová umne zobrazuje na stránkach svojej knihy. Ako sa hovorí: „Čo je v dome, nie je pre nás!“, ale niekedy je pokušenie príliš veľké na to, aby sme mu odolali.

S ľahkým a dynamickým dejom, príťažlivými postavami a fotogenickým prostredím vás Nerovná hra vtiahne do sveta, kde láska a vášeň nepoznajú hranice. Tento nový bestseller Vi Keelandovej je nevyhnutnosťou pre všetkých milovníkov erotických romancí.


Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Game Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055193953 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 336 Väzba: pevná Štýl: erotický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách