Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Termofľaša Snívam s otvorenými očami

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
25,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zastav sa na chvíľu a predstav si, ako si vychutnávaš svoj obľúbený hrejivý či svieži nápoj z termofľaše na mieste, o ktorom si toľko sníval. Ak si to dokážeš predstaviť, dokážeš to aj dosiahnúť či zažiť. Nechaj túto termofľašu sprevádzať Ťa pri každej ceste za svojimi snami a nezabudni, že snívanie nie je ani zďaleka len pre spáčov. 

PREČO BY SA MALA TÁTO TERMOFĽAŠA STAŤ SÚČASŤOU TVOJEJ VÝBAVY?

MYŠLIENKA: Prejdi očami po jej povrchu a nechaj sa uniesť krásou horských štítov, ktoré sú vyobrazené na tejto termofľaši. S nápisom "Snívam s otvorenými očami" pôsobí ako pripomienka, že svet snov a realita sa môže snúbiť v jednom momente a zároveň ako výzva k tomu, aby si nikdy nezastavil svoju túžbu po objavovaní a plnení svojich snov.

ODOLNOSŤ: Táto termofľaša vyrobená z nerezovej ocele je pripravená splniť svoje poslanie v každých podmienkach. Či už hľadáš útočisko pred letným teplom, alebo potrebuješ zahriať počas chladnej zimnej túry, táto fľaša udrží Tvoje nápoje v ideálnej teplote až po dobu dvanástich hodín.

EKOLOGICKÁ VOĽBA: Vyberajúc si túto termofľašu, nielenže investuješ do kvalitného produktu, ale aj do zdravia našej planéty. Jej opakované používanie pomáha redukovať odpad z jednorazových nápojových obalov a podporuje udržateľnejší spôsob života.

PERFEKTNÝ DARČEK: Či už hľadáš niečo špeciálne pre priateľov, vášnivých turistov alebo pre niekoho, kto miluje život naplno, táto fľaša je darčekom, ktorý vyčarí úsmev na tvári a povzbudí k novým vysnívaným dobrodružstvám. 

VLASTNOSTI TERMOFĽAŠE A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Termofľaša je vyrobená z kovu, smaltu a vrchnáčik zdobí drevo bambusu.

Objem: Turistická termofľaša má objem 500ml

Farba: Biela

Starostlivosť: Fľašu odporúčame čistiť ručne.

Vlastnosti: Termofľaša udrží teplotu vody takmer 12 hodín počas mrazivých aj horúcich dní.

Použitie: Termofľašu môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z nej všetky možné studené či horúce nápoje. Termofľaša nie je vhodná na použitie v mikrovlnnej rúre a na ohrev na indukčnej platni, plynovom sporáku či ohni.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU. 

Rok vydania: 2024 Rozmer: 76×234 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách