✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup Tip pre milovníkov čokoládových tónov.
Chuť: Čokoláda, hrozno, lieskové orechy Zloženie: 100% Arabika Spôsob prípravy: Espresso, Automatický kávovar, Moka / Koťogo, French Press, V60, aeropress Praženie: Medium light Producent: Cooperativa Integral Agricola Región: Yungas region < Bolivia Odroda kávy: Catuai, Caturra Zber: Marec Spôsob spracovania: Washed Nadmorská výška: 1200 - 1800 m n. m.
Predĺžené údolia v oblasti Yungas tvoria prechod medzi vysočinou Ánd a tropickými nížinami Amazonského pralesa. Mierne podnebie v nadmorských výškach medzi 1 200 a 1 800 m n. m. je ideálne na pestovanie kávy, ovocia, citrusových plodov a kríkov koky. Veľká prírodná biodiverzita pozostávajúca z divokej flóry a fauny a oblačných lesov tvoria ekologickú rezerváciu s krištáľovo čistými riekami. V tomto prostredí káva rastie a prekvitá a tvorí ťažisko CIAPEC (združenie na podporu rozvoja trvalo udržateľného poľnohospodárstva), ktorý sa zameriava na kvalitu produktu a orientuje sa na požiadavky medzinárodného trhu. Na boj proti škodcom a prihnojovanie rastlín sa používajú výlučne prírodné produkty z vlastnej produkcie. Na zber kávy sa nepoužívajú žiadne stroje, čo uľahčuje ručný výber zrelých čerešní a pomáha zlepšovať kvalitu.