Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

A kárhozat útja (HU)


🍌 Odosielame o 5 dní.
7,99€
Zľava 7%
7,43€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Az "A kárhozat útja" cím két értelemben is értelmezhető. Perdition annak a városnak a neve, ahová Michael Sullivan (Tom Hanks) és fia, Michael Sullivan Jr. megy. A perdition - kárhozat - a pokol eufemizmusa is. Idősebb Sullivan pedig felismeri, hogy olyan életutat választott, amely a pokolba vezet. Azért imádkozik, hogy fia ne kerüljön erre az útra. 1931-et írunk, a nagy gazdasági válság idejét. Michael Sullivan, a bérgyilkos egy ír bandának dolgozik. Mr. John Rooney belép az életébe.

Megmenti az életét, mielőtt Michael Sullivan még felfogná, hogy a nyakán a sorsa. Mr. Rooney példaképül szolgál idősebb Sullivan számára. Az ifjabb Sullivan ugyanígy érez az apja iránt. Annie Sullivan nagyon szereti a férjét. Nem kérdez rá a munkájára. Jól van és hálás, de gyakran fél. Aggódik a gyerekek miatt. A munka azonban beleszól a Sullivan család életébe. Felesége, Annie és a nagyobbik fiuk meghal. Michael Sullivan elindul a bosszú és a megbékélés útján a második fiával.


Herci: Tom Hanks, Paul Newman, Jude Law, Jennifer Jason Leigh

Originálny názov: Road to Perdition Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: D01798 Rozmer: 135×170 mm Dĺžka: 117 Obal: Blu-ray obal Titulky: české, anglické, francúzske, nemecké, holandské, bulharské, grécke, maďarské, hebrejské, poľské, portugalské, rumunské, srbské, turecké Jazyk: čeština, angličtina, francúzština, poľština, maďarčina, turečtina, nemčina

Zaradené v kategóriách