Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® NINJAGO® 71812 Kaiov nindžovský robotický oblek

LEGO (2024)

🍌 Odosielame o 8 dní.
63,26€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chlapci a dievčatá od 9 rokov si môžu zinscenovať bitky v Tieňovom lese z 2. série seriálu NINJAGO® Dragons Rising s týmto modelom Kaiovho nindžovského robotického obleku (71812). Dobrodružná stavebnica obsahuje veľkolepú figúrku robotického obleku v Kaiovej červenej farbe s 2 veľkými nindžovskými hákmi na zadnej strane, aby sa deti mohli zahrať na akčné lezenie (alebo si model po skončení hrania zavesiť a vystaviť), polohovateľné ruky, nohy, trup, hlavu a nohy, 2 veľké prvky meča katana a kokpit pre minifigúrku.

Táto nindžovská hračka obsahuje 4 NINJAGO minifigúrky: Lezec Kai, Lezec Jay s prvkami mečov katana, Wyldfyre s 2 horľavými päsťami a zlá Jordana s klzákom.

Zvyšok série zostaviteľných nindžovských hračiek LEGO® NINJAGO pre detije plný drakov, vozidiel a chrámov, takže fanúšikovia si môžu zinscenovať príbehy so svojimi hrdinami (modely predávané samostatne). Každú akčnú hračku možno postaviť pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuití vnym staviteľským dobrodružstvom. Môžete si v nej približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.

Počet dielikov: 623
Vek: 9+

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách