Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Motley Crue: End / Live In Los Angeles Ultra HD Blu-ray

UHD+BD


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
38,99€
Zľava 10%
35,09€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

31. decembra 2015 legendárne rockové ikony Mötley Crüe ukončili svoju 35-ročnú kariéru na turné ako kapela veľkolepým záverečným koncertom v Staples Center v ich rodnom meste Los Angeles, CA, len 10 míľ od Sunset Strip, kde je kapela neslávne známa kde bola prvýkrát spustená ich dekadentná kariéra. Skupina nadchla vypredanú arénu vystúpením takých megahitov ako „Kickstart My Heart“, „Girls, Girls, Girls“, „Home Sweet Home“...
Nie každý mohol vidieť ich záverečnú show naživo, ale fanúšikovia Crüe teraz môžu znova prežiť celú akciu po prvýkrát v 4K. Okrem záberov z epického koncertu budú publiku poskytnuté aj zábery zo zákulisia posledného globálneho turné kapely. Mötley Crüe, známi svojou nadštandardnou produkciou, nesklamali ani svojou poslednou šou na Silvestra 2015:
Od masívneho, špičkového pyro, vrátane basgitary Nikki Sixx Spitting Fire, Into The Air a bubnová horská dráha Tommyho Leeho „Crüecifly“ a mnoho ďalších veľkolepých prvkov.
Hlavný spevák Vince Neil predniesol emotívny prejav „Ďakujem“ publiku, zatiaľ čo kapela dodávala energiu s vysokým oktánovým číslom novej úrovne v novom roku na pódiu s tisíckami balónov, ktoré pršali na dav. Veľké finále predstavenia zahŕňalo strhujúce vystúpenie ich hitového singla „Kickstart My Heart“ s Nikki Sixx a Vince Neilom, ktorí sa vznášali nad publikom v ďalekosiahlej skladbe „Cherry-Pickers“. Fanúšikovia zostali v slzách a šou bola ukončená emotívnym prídavným prevedením skladby „Home Sweet Home“ z druhého pódia v strede publika.
Tracklist:
1 Intro
2 Girls, Girls, Girls
3 Wild Side
4 Primal Scream
5 Same Ol' Situation (S.O.S.)
6 Don't Go Away Mad (Just Go Away)
7 Rock N Roll Part II / Smokin' In The Boys' Room
8 Looks That Kill
9 Mutherf***** Of The Year
10 In The Beginning / Shout At The Devil
11 Louder Than Hell
12 Drum Solo
13 Guitar Solo
14 Saints Of Los Angeles
15 Live Wire
16 T.N.T. (Terror 'N Tinseltown) / Dr. Feelgood
17 Kickstart My Heart
18 Home Sweet Home
19 My Way (Credits)

Bonus:
• Extended Interviews
• Nikki’s Flamethrower Bass
• Tommy’s Drum Rig

Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: 5888966 Obal: Blu-ray obal

Zaradené v kategóriách