Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu
✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov
2. kapitola Skladovanie obilnín
3. kapitola Skladovanie olejnín
4. kapitola Skladovanie strukovín
5. kapitola Skladovanie zemiakov
6. kapitola Skladovanie repy cukrovej
7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny
8. kapitola Spracovanie obilnín
9. kapitola Spracovanie olejnín
10. kapitola Spracovanie okopanín
11. kapitola Technológia spracovania ovocia a zeleniny
12. kapitola Technológia spracovania pochutín
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2022
ISBN:
9788055224381
Rozmer:
170×240 mm
Počet strán:
329
Väzba:
brožovaná
Jazyk: slovenčina
Zaradené v kategóriách