Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Deň


🍌 Predobjednávka, vychádza 30. 4. 2024
17,90€
Zľava 20%
14,32€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Piaty apríl 2019. Na domácej idylke v útulnom brooklynskom dome sa objavujú trhliny. Dan a Isabel, manželia, ktorých vzťah nie je ideálny, sú obaja citovo naviazaní na Isabelinho mladšieho brata Robbieho. Robbie, ktorý býva v podkroví nad ich bytom, práve prekonáva krízu z rozchodu s priateľom a vytvoril si zidealizovaný falošný profil na Instagrame. Danov a Isabelin desaťročný syn Nathan zatiaľ podniká prvé neisté kroky smerom k nezávislosti a ich päťročná dcéra Violet sa snaží prehliadať narastajúce napätie medzi rodičmi.

Piaty apríl 2020. Z brooklynského domu sa počas lockdownu stáva väzenie. Violet je posadnutá bezpečnosťou svojej rodiny, Nathan sa pokúša obísť jej pravidlá. A Robbie uviazol na Islande v horskom zrube, kde mu robia spoločnosť len vlastné myšlienky a jeho tajný instagramový život.
Piaty apríl 2021. Rodina sa po ťažkej kríze vyrovnáva s novou, úplne odlišnou realitou a s tým, čo sa naučili o sebe aj o ostatných.

Román Deň Michaela Cunninghama je detailnou a prenikavou meditáciou o láske a strate, o zápasoch a obmedzeniach rodinného života, o tom, ako žiť spolu i bez seba.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Day Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055193267 Rozmer: neuvedený Počet strán: 304 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách