Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tma

Bernard MinierLindeni (2024) • Séria Martin Servaz • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 22%
17,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Neznesiteľné napätie, skvelý príbeh a originálne riešenia sú zárukou nevšedného čitateľského zážitku. Tretí diel detektívnej série s komisárom Servazom.

Na Štedrý deň objaví rozhlasová moderátorka v schránke list od ženy, ktorá sa chystá spáchať samovraždu. Na druhý deň ráno zavolá do rádia neznámy muž a obviní ju z toho, že nič nepodnikla na jej záchranu. Čoskoro sa obvinenia, urážky a dokonca hrozby znásobia, akoby sa niekto usiloval prevziať kontrolu nad jej životom... Čo ak sú naši blízki celkom iní, než sa zdá? Keď Martin Servaz dostane obálku s kartou od hotelovej izby, v ktorej pred rokom spáchala samovraždu nejaká umelkyňa, je jasné, že si niekto praje, aby sa vrátil späť do práce. Neznesiteľné napätie, skvelý príbeh a originálne riešenia sú zárukou nevšedného čitateľského zážitku.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: N'éteins pas la lumière Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788056638576 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 592 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: tragický, špionážny, dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách