Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Životné lekcie od neurochirurga

Nové vedecké poznatky a príbehy o mozgu


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 21%
14,14€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Renomovaný neurovedec a neurochirurg Dr. Rahul Jandial sa vo svojej knihe opiera o skúsenosti získané počas mnohých rokov práce s pacientmi, ktorí trpeli ťažkým poškodením mozgu, rôznymi poruchami mozgovej činnosti alebo závažnými ochoreniami, a pútavým spôsobom nám vysvetľuje, ako funguje najzáhadnejší orgán ľudského tela – náš mozog.

Pomocou rýchlych a ľahkých denných cvičení vám Životné lekcie od neurochirurga ukážu, ako si môžete zlepšiť pamäť a oslobodiť vlastnú tvorivosť, ako sa naučiť ovládať stres a emócie či ako sa vyhnúť Alzheimerovej chorobe.

A nielen to, táto kniha vám poskytne zrozumiteľný a ľahko uskutočniteľný návod, ako si až do vysokého veku udržať mozog zdravý a vo výbornej forme.

Autor nám zároveň ponúka množstvo fascinujúcich príbehov z operačnej sály a približuje nám i vlastnú životnú púť – od mladého muža, ktorý na rok prerušil štúdium na vysokej škole, až po jedného z najuznávanejších amerických neurochirurgov.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Neurofitness Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055193809 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách