Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Cleopatra a Frankenstein


🍌 Odosielame o 1 deň.
21,99€
Zľava 18%
18,03€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Život v New Yorku sa Cleo vymkol z rúk. Každý druhý večer trávi na párty, ale doposiaľ nikoho poriadne nespoznala. Čoskoro jej vypršia študentské víza a nemá peniaze ani na cigarety. Všetko sa zmení, keď stretne Franka. Mladá britská výtvarníčka a o dvadsať rokov starší muž z reklamky sa ocitnú v romániku, s ktorým nikto nedokáže držať krok. Po pár mesiacoch sa vezmú a popri komplikovanom vzťahu tejto dvojice sa zároveň stávame svedkami vážnych i smiešnych osudov ich blízkych, ktoré sa navzájom ovplyvňujú.

Debutový román spisovateľky Coco Mellors hovorí o dopadoch, ktoré na naše životy majú spontánne rozhodnutia, ale aj o nedokonalých vzťahoch, ktoré sa zrodili z nečakane dokonalých momentov. Je plný sviežich dialógov a humoru, no otvorene približuje aj vážne problémy dnešných ľudí súvisiace s duševným zdravím, závislosťami či kultúrnou a rodovou identitou.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Cleopatra and Frankenstein Rok vydania: 2024 ISBN: 9788082830692 Rozmer: 125×190 mm Počet strán: 448 Väzba: brožovaná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách