Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® NINJAGO® 71809 Egalt – Pán drakov

LEGO (2024)

🍎 Vypredané
63,38€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Deti od 8 rokov si môžu s touto veľkou stavebnicou s hrdinom Egaltom – Pánom drakov (71809) zinscenovať napínavé dobrodružstvá z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising. Ide o vôbec prvého hračkárskeho Pána drakov zo série NINJAGO a model má polohovateľné nohy, chvost, hlavu a fóliové krídla, vlastný meč a držiak na meč katana na chrbte.

Táto dobrodružná hračka sa dodáva s 5 minifigúrkami – nindža bojovníkmi Lloydom, Sorou a Nyou, ktorí sú vyzbrojení prvkami mečov, a so zlovestnýmduom lorda Rasa s kladivom a Cinderom s mečom – takže deti si môžu zinscenovať nindžovské bitky. K dispozícii je aj malý strom z kociek, ktorý obsahuje paličku roztrieštenia a gong roztrieštenia, o ktoré tieto postavičky NINJAGO bojujú.

Zostaviteľné nindžovské hračky pre deti LEGO® NINJAGO obsahujú robotov, vozidlá a chrámy na napínavé dobrodružstvá počas hry na postavy. Každú bojovú stavebnicu možno zostaviť s pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

Počet dielikov: 532
Vek: 8+

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách