Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Friends 42619 Autobus pre turné popových hviezd

LEGO (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
78,34€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

S touto stavebnicou LEGO® Friends Autobus pre turné popových hviezd (42619) čaká dievčatá a chlapcov od 8 rokov zábavná hra na postavy. Model obsahuje zostaviteľný autobus a zákulisie s doplnkami a 4 postavičky LEGO Friends.

Deti vyrozprávajú príbeh o tom, ako sa hanblivá Paisley pomocou zrkadla premení na superhviezdu menom Ley-La, ktorá vystúpi na pódiu. Vymyslia si mnoho príbehov o priateľstve, napríklad keď Olly pomôže vytvoriť speváčke outfit a Liann sa príde stretnúť so svojou obľúbenou hviezdou Ley-La. Autobus sa otvára vpredu, zboku a aj vzadu a môžete si prezrieť všetky detaily interiéru, ako je napríklad zákulisie s nahrávacím štúdiom, klávesami, gitarou, posteľami a kúpeľňou. Táto stavebnica sa dodáva s doplnkami vrátane fotografie s podpisom speváčky, ramenných vypchávok, topánok, make-upu a mobilného telefónu.

Toto hračkárske vozidlo je zábavným darčekom pre malých hudobníkov a milovníkov hudby, ktorí sa radi hrajú na postavy. Je to tiež skvelá hračka, ktorá pomáha deťom v ich sociálnom a emocionálnom rozvoji.



Počet dielikov: 845
Vek: 8+

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách