Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Červená kráľovná

#1 New York Times Bestseller Červená kráľovná je napínavý román od Victorie Aveyard, ktorý sa stal svetovým bestsellerom...

Victoria AveyardMotýľ (2016) • Séria Červená kráľovná • 1. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
13,90€

📚Prečítaná za 11,12€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

#1 New York Times Bestseller

Červená kráľovná je napínavý román od Victorie Aveyard, ktorý sa stal svetovým bestsellerom už v 25 krajinách po celom svete.

Svet je rozdelený na dve strany - Strieborných špičkových bojovníkov s božskými schopnosťami a Červených jednoduchých občanov, ktorí žijú pod krutou vládou Strieborných.

Mare Barrow je sedemnásťročné dievča, ktoré patrí medzi Červených, a ani vo sne jej nikdy nenapadlo, že by to mohlo byť ináč. No opak je pravdou. Onedlho odhalí, že aj napriek tomu, že je Červená, aj ona má svoje schopnosti. Dokonca také, ktoré môžu ohroziť celú vládu Strieborných.

Lenže zahrávať sa so silou je veľmi nebezpečné. Navyše vo svete rozdelenom krvou môže vyhrať len najstatočnejší. Jeden chybný krok môže viesť aj k jej smrti, no isté je, že zrada nikoho neminie.

Zachránia mladú Mare jej nezvyčajné schopnosti alebo sa jej stanú osudnými?

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Red Queen Rok vydania: 2016 Odporúčaný vek: 14+ ISBN: 9788081640902 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý, dobrodružný

Zaradené v kategóriách