Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Domov s vôňou kvetov


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,90€
Zľava 18%
15,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vtipné, čarovné rozprávanie o rodine, priateľstve a láske

Joan Sampleová nežije tak, ako si kedysi i predstavovala. Pred niekoľkými rokmi ovdovela, synovia dávno vyleteli z hniezda a ona priznáva, že sa trocha uzavrela pred svetom. Po ďalších narodeninách strávených osamote je však konečne ochotná poslúchnuť svoju sestru Emmie, ktorá ju prosí, aby znova začala žiť. S jej podporou Joan naberie odvahu a podnikne niekoľko dôležitých krokov: nájde záhradníctvo, ktoré skrotí jej zarastenú záhradu, vstúpi do podpornej skupiny pre smútiacich, dokonca prenajme izbu mladej študentke. Onedlho sa začne opäť cítiť sama sebou.

Na druhom konci mesta Maggie Herbertová obsluhuje ráno netrpezlivých zákazníkov v Starbuckse, potom sa ponáhľa na popoludňajšie kurzy ošetrovateľstva. Žije s otcom alkoholikom, vyhýba sa jeho výbuchom zlosti a snaží sa platiť účty za domácnosť. Jej situácia sa však zlepší, keď si prenajme izbu v Joaninom dome a v novom prostredí nájde iskierku nádeje na lepší život. Zničí však jej rodiaca sa náklonnosť k jednému zo zákazníkov vzťah, ktorý si vybudovala s Joan? A čo si má Joan myslieť o tajomnom záhradníkovi, ktorý zveľaďuje jej dvor – mužovi, ktorý v sebe skrýva traumu z minulosti?

Maggie a Joan čelia ťažkým životným rozhodnutiam, no čerpajú silu z nového priateľstva a prídu na to, že „nájdená rodina“ je často tá najlepšia.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Must Love Flowers Rok vydania: 2024 ISBN: 9788057304630 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách