Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® NINJAGO® 71805 Bojový balíček Jayovho robota

LEGO (2024)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
9,79€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chlapci a dievčatá od 6 rokov si môžu zinscenovať akčné súboje z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s touto stavebnicou Bojový balíček Jayovho robota (71805). Táto nindžovská stavebnica obsahuje parádnu figúrku robota s polohovateľnými rukami, nohami a trupom, ktorý má v rukách veľký zlatý meč a môže odpaľovať projektily zo svojich 2 vystreľovačov.

Táto nindžovská hračka je plná 4 minifigúrok NINJAGO a množstvom doplnkov. Jay je vyzbrojený zlatým mečom a minifigúrka Majstra Lloyda má 2 zlaté meče katany. Pazúrnatý bojovník vo vlčej maske má na oboch rukách dlhé pazúry a Strážca vo vlčej maske je vybavený kušou.

Zvyšok série zostaviteľných nindžovských hračiek LEGO® NINJAGO pre deti je plný drakov, vozidiel a chrámov, takže fanúšikovia si môžu zinscenovať príbehy so svojimi hrdinami. Každú dobrodružnú hračkársku stavebnicu možno postaviť pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom. Môžete si v nej približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok.



Počet dielikov: 78
Vek: 6+

Rok vydania: 2024 Rozmer: 155×140 mm

Zaradené v kategóriách