Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Priateľky z Firefly Lane

Kristin HannahLindeni (2024) • Séria Priateľky z Firefly Lane • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
21,90€
Zľava 23%
16,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prekliate aj požehnané. Dve kamarátky na život a smrť. Navzájom sa vedia zachrániť, aj si ublížiť. Krehký a silný príbeh o priateľstve.

Román sa odohráva počas troch desaťročí a rozpráva o priateľstve dvoch dievčat, ktoré si v škole sľúbili, že zostanú najlepšími priateľkami do konca života. Netušili, čo všetko ich čaká, aké výzvy im pripraví život, ktorý sa pre každú rozbehol úplne iným smerom. Ambiciózna Tully a romantická Kate sa tridsať rokov navzájom povzbudzujú, ich priateľstvo prežíva búrky – príde aj žiarlivosť, hnev, nenávisť. Myslia si, že všetko prekonali, a vtedy ich rozdelí zrada a ich kamarátstvo podstúpi ťažkú skúšku.

Román Priateľky z Firefly Lane je určený všetkým, ktorí radi popíjali jablčné víno a pritom počúvali Abbu alebo Fleetwood Mac. Nie je to len príbeh o dospievaní, ale aj o generácii žien, ktoré boli obšťastnené aj prekliate svojimi rozhodnutiami. Hovorí o sľuboch, tajomstvách a zrade. A o tej jednej osobe, ktorá vás skutočne pozná a vie, čo vás môže zraniť, ale aj zahojiť všetky rany.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Firefly Lane Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788056638118 Rozmer: 145×230 mm Počet strán: 480 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách