Júlová knižná akcia!

Teória lásky

Ali HazelwoodLindeni (2024) • Edícia Plný vášne a vedy

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,79€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Veda môže byť plná romantiky, aj keď ide o tie najstráženejšie teórie lásky! „Teória lásky“ prináša osviežujúci a zábavný pohľad na svet vzťahov cez prizmu vedy.

Elsie Hannawayová, teoretická fyzička, žije dvojakým životom. Cez deň prednáša termodynamiku, zatiaľ čo večery trávi ako falošná priateľka, aby si privyrobila. Všetko sa skomplikuje, keď stretne Jacka Smitha, experimentálneho fyzika, ktorý zničil kariéru jej mentora a spochybnil reputáciu všetkých teoretikov. A práve on je členom prijímacej komisie na MIT, kam Elsie túži dostať.

Elsie je pripravená na tvrdý boj, ale zrazu zisťuje, že v prítomnosti Jacka nemusí predstierať. Medzi nimi sa začína rozvíjať niečo, čo Elsie nedokáže vysvetliť žiadnou rovnicou. Bude Jack ten pravý, pri ktorom jej teórie o láske konečne dostanú zmysel?

„Teória lásky“ je príbeh plný humoru, napätia a vedeckých hypotéz, ktoré sa prelínajú s citmi a emóciami. Objavte, ako sa veda a láska môžu spojiť v nádherný, romantický príbeh, ktorý vás chytí za srdce a nenechá vás vydýchnuť až do poslednej stránky.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Love, Theoretically Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056639092 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 408 Väzba: pevná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách