Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Muž, ktorý hľadal svoj tieň

V pokračovaní s názvom Muž, ktorý prenasledoval svoj tieň je obľúbená hrdinka Lisbeth Salanderová za mrežami a všemožne sa...

David LagercrantzIkar (2017) • Séria Millennium • 5. diel

🍌 Odosielame o 3 dni.
14,90€
Zľava 28%
10,80€

📚Prečítaná za 9,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V pokračovaní s názvom Muž, ktorý prenasledoval svoj tieň je obľúbená hrdinka Lisbeth Salanderová za mrežami a všemožne sa snaží vyhnúť konfliktom s ostatnými väzenkyňami. Keď Lisbeth chráni mladú ženu z Bangladéša zo susednej cely, okamžite ju napadne vodkyňa väzenského gangu Benito.

Holger Palmgren navštívi Lisbeth vo väzení a ukáže jej dokumenty, ktoré vrhajú nové svetlo na jej boľavú minulosť, keď bola ako dieťa zneužívaná.

Lisbeth požiada svojho známeho, priateľa a novinára Mikaela Blomkvista, aby jej pomohol s pátraním po dávno zabudnutej pravde. Ich stopy vedú k Leovi Mannheimerovi, partnerovi finančného makléra Alfreda Ogrena.
Ako mladý finančník súvisí s Lisbethinou minulosťou?
A vyrovná sa Lisbeth s eskalujúcou hrozbou Benitinho gangu?

V piatej časti Millennia ponúka David Lagercrantz opäť premyslený a mimoriadne napínavý príbeh o zneužití autority a o tom, ako Lisbeth stále bojuje s tieňmi minulosti.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Mannen som sökte sin skugga Rok vydania: 2017 ISBN: 9788055154886 Rozmer: 155×240 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná s prebalom Štýl: politický, napínavý, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách