Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

RAJT MAREK: MARCO

Na slovenskú hudobnú scénu v týchto dňoch prichádza jedinečný, moderný a strhujúci rock-popový album Mareka Rajta s názvom...


🍌 Odosielame o 5 dní.
10,99€
Zľava 5%
10,40€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Na slovenskú hudobnú scénu v týchto dňoch prichádza jedinečný, moderný a strhujúci rock-popový album Mareka Rajta s názvom MARCO... umelca, ktorý prináša na slovenské pomery netradičné hudobné prevedenie svetových skladieb svojou famóznou hrou na husliach. Skladby ako napr. We Will Rock You (Queen), Conquest of paradise (Vangelis) alebo Nabucco Va pensiero od G. Verdiho je len malou pozvánkou toho, čo tento skvelý a priam zimomriavky naháňajúci album ponúka.
Marek je umelec, ktorého hudobný prejav je odbornou verejnosťou hodnotený na vysokej až virtuóznej úrovni. Za nováčika ho ale určite považovať nemožno nakoľko na domácej ale aj európskej hudobnej scéne sa pohybuje už niekoľko rokov. K jeho najväčšiemu hudobnému úspechu nesporne patrí prevzatie platinovej platne s názvom Gipsy way, ktorú prevzal v r. 2010 v Pražskej Lucerne spoločne s českým husľovým virtuózom Pavlom Šporclom.
Ako všetci umelci, ktorí vo svojom „odbore“ veľa dosiahli a dosiahnuť chcú, aj on prešiel dlhým obdobím...učenia , na husliach začal hrať v šiestich rokoch, rokmi hrania a hľadania samého seba v hudbe, ktorú hrá a ktorá mu dáva zmysel života. Aj on prešiel rôznymi hudobnými žánrami ako klasika, folklór, cigánska hudba ...a zdá sa, že dnes už našiel ten pravý žáner na vyjadrenie svojich hudobných a umeleckých pocitov - rock-pop.
Album, ktorý vydáva a ktorý by nemal chýbať vo vašej hudobnej zbierke, má okrem iných špecifík ešte jedno veľmi významné a umelcovmu srdcu najbližšie. Celý album s príznačným názvom MARCO s láskou, akú vie dať iba milujúci otec nahral, vydal a venoval svojmu malému synčekovi Marcovi. Bonusová skladba – uspávanka Lullaby, ktorej autorom je mimochodom brat Mareka Rajta, Miroslav Rajt je práve takouto výpoveďou plnou lásky a šťastia z prítomnosti malého človiečika v životoch mnohých z nás.
MARCO – jedinečný hudobný album - žáner, ktorý na slovenskej hudobnej scéne nesporne chýba, stojí za to si ho vypočuť a kúpiť. Niekoľko skladieb z albumu môžete vidieť aj v podobe videoklipov na stanici Senzi, kde sa nasadené skladby v Senziparáde umiestňujú na popredných miestach v rebríčkoch úspešnosti a sledovanosti..

Arrival to Earth (S. Jablonski)
Fleurs Du Mal (Ch. Baudelaire S. Brightman)
Amazing grace
Flight of Bumblebee (R. Korsakov)
Nabucco Va pensiero (G. Verdi)
He´s a Pirate (H. Zimmer)
Can you feel the love tonight (E. John)
Gladiatori (P. Šindler)
Hallelujah (L. Cohen)
Smells Like Teen Spirit (Nirvana)
Conquest of paradise (Vangelis)
Smooth-criminal (M. Jackson)
Nothing else matters (Metalica)
Once upon a time in the West (E. Moriccone)
We Will Rock You (Queen)
Lullaby (M. Rajt) – BONUS TRACK

Rok vydania: 2015 Katalógové číslo: 1670552 Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách