Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Jurský svet 3D Steelbook Ltd.


🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
154,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Dvadsaťdva rokov po udalostiach v Jurskom parku (1993) predstavuje Isla Nublar plne funkčný zábavný park s názvom Jurský svet, vybudovaný podľa pôvodných predstáv Johna Hammonda (Richard Attenborough).
Vlastníkom nového parku je spoločnosť Masrani. Owen (Chris Pratt), jeden zo zamestnancov zábavného parku, sa zameriava na výskum správania Velociraptorov a je si vedomý rizika, ktorý mäsožravé dinosaury predstavujú. Návštevnosť parku však klesá a tržby sa znižujú, preto majitelia vyžadujú nasadenie nových atrakcií.
Tím výskumníčok a výskumníkov tak vypustí do parku geneticky modifikovaného dinosaura, neuvedomujúc si, aký problém a smrteľne nebezpečné riziko týmto krokom spôsobia.

- dvoudiskový SteelBook, který obsahuje film ve 3D resp. film ve 2D a bonusy,
- originální WEA FullSlip obal, kterému opět chystáme atraktivní povrchovou úpravu,
- lentikulární magnet s 3D flip-flop efektem lákadel Jurského světa
- 32 stránkový PhotoBook s exkluzivním coverem plný těch nejzajímavějších momentek z filmu Jurský svět
- sběratelské karty s hlavními protagonisty
- číslovanou plastovou sběratelskou kartu a samozřejmě i holografickou samolepku s údajem o čísle Vaší sběratelské edice
- a také exkluzivní poster kartu s 3D povrchovou úpravou!


Herci: 3D + 2D

Originálny názov: Jurassic World Rok vydania: 2015 Katalógové číslo: 1020669 Rozmer: 135×172 mm Dĺžka: 125 Obal: Blu-ray obal Titulky: české, anglické (pro neslyšící), portugalské, bulharské, španělské, čínské, chorvatské, estonské, hebrejské, řecké, maďarské, indonéské, litevské, lotyšské, rumunské, polské, ruské, slovinské, thajské, turecké, ukrajinské Jazyk: čeština, angličtina, portugalčina, ruština, maďarčina, španielčina, thajčina, turečtina, poľština

Zaradené v kategóriách