Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vstať silnejší

Fyzika zraniteľnosti je jednoduchá: Ak sme dosť odvážni, pádom sa nevyhneme. Kniha Vstať silnejší je o procese, počas...

Brené BrownCitadella (2016)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 29%
9,19€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Fyzika zraniteľnosti je jednoduchá: Ak sme dosť odvážni, pádom sa nevyhneme. Kniha Vstať silnejší je o procese, počas ktorého sa snažíme po páde znova vstať a o spôsobe, akým nám uchopenie príbehov o našich zápasoch do vlastných rúk pomôže vytvárať ich nové odvážne konce. Zápasy, ktorými v živote prechádzame, môžu byť našou najväčšou výzvou k odvahe, a proces, počas ktorého sa snažíme po páde vstať silnejší, tou najjasnejšou cestou k úprimnému životu.

Dr. Brené Brownová je výskumníčkou a profesorkou na Fakulte sociálnej práce Houstonskej univerzity. Posledných tridsať rokov sa venuje skúmaniu zraniteľnosti, odvahy, hanby a hodnoty človeka. Je autorkou bestsellerov # 1 New York Times Odvaha žiť naplno a Dary nedokonalosti. Je tiež zakladateľkou a generálnou riaditeľkou spoločnosti The Daring WayTM – organizácie, ktorá pomáha uplatňovať výsledky jej práce v rôznych organizáciách, školách, komunitách i rodinách. Jej prednáška v rámci TEDu z Houstonu z roku 2010 – Sila zraniteľnosti – je jednou z piatich celosvetovo najprehliadanejších prednášok TEDu – videlo ju už viac ako devätnásť miliónov ľudí.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081820090 Rozmer: 130×190 mm Počet strán: 340 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách