Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Odvaha žiť naplno

Ak nájdeme odvahu vystaviť sa vlastnej zraniteľnosti, bude to mať vply... „Úžasná kniha: bezodkladné, podstatné a zábavné...

Brené BrownCitadella (2015)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,90€
Zľava 29%
8,40€

📚Prečítaná za 7,74€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak nájdeme odvahu vystaviť sa vlastnej zraniteľnosti, bude to mať vply...

„Úžasná kniha: bezodkladné, podstatné a zábavné čítanie. Nevedel som sa od nej odtrhnúť a stále vo mne rezonuje.“ Seth Godin, autor knihy Linchpin patriacej k New York Times Bestsellers.

„Geniálne bystrá Brené Brownová vychádza zo svojho rozsiahleho výskumu a osobných skúseností, aby prebádala paradoxy súvisiace s odvahou: Stávame sa silnými, keď prijímame našu zraniteľnosť, sme odvážnejší, keď si uvedomujeme náš strach. Nedokážem prestať myslieť na túto knihu.“ Gretchen Rubinová, autorka kníh The Happiness Project a Happiness at Home patriacich k New York Times Bestsellers.

„V knihe Odvaha žiť naplno sa Brené Brownová stavia do polohy kartografa, rovnako aj do polohy cestovateľa. V mojej knihe ju to robí sprievodcom. A ja verím, že svet potrebuje viac takých sprievodcov, ako je ona, ktorí nám odhaľujú rozumnejšiu cestu k nášmu vnútru. Ak chcete definovať spôsob vášho života tým, že budete odvážnejší a viac prepojení, zúčastnení a flexibilní, nechajte GPS doma. Kniha Odvaha žiť naplno je jediná navigácia, ktorú budete potrebovať.“ Maria Shriverová, autorka knihy Just Who Will You Be? patriacej k New York Times Bestsellers.

„Odvaha žiť naplno predstavuje významnú knihu – včasné varovanie pred hrozbou usilovania sa predovšetkým o dosiahnutie istoty a kontroly. Brené Brownová nám všetkým ponúka návod, ako získať skutočnú odmenu výmenou za zraniteľnosť: väčšiu odvahu.“ Daniel H. Pink, autor kníh Drive a A Whole New Mind patriacich k New York Times Bestsellers.

Doktorka Brené Brownová je spisovateľka, bádateľka a profesorka. Pôsobí na katedre sociálnej práce na Univerzite v Houstone. Posledných desať rokov sa zaoberá výskumom prežívania hanby a strachu. Usiluje sa nájsť odpovede na otázky: „Ako sa dá žiť, keď je človek sám sebou a uvedomuje si svoju hodnotu? Ako si vypestujeme odvahu, súcit a spojenie, ktoré potrebujeme na to, aby sme prijali svoju nedokonalosť a spoznali, že sme dostatočne dobrí - že si zaslúžime lásku, spolupatričnosť a radosť? Vystupuje na mnohých konferenciách a verejných podujatiach. Hosťovala napríklad v šou Oprah Winfreyovej, napísala články pre rozličné americké noviny a časopisy, medzi inými pre ELLE. Houston Women Magazine ju v roku 2009 umiestnil do rebríčka 50 najvplyvnejších žien. Okrem tejto knihy je Brené autorkou kníh: Myslela som si, že sa to týka len mňa (2007), Spojenia (2009) a Dary nedokonalosti (2010). Brené žije v Houstone so svojim manželom Stevom a dvoma deťmi Ellen a Charliem.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081820052 Rozmer: 130×190 mm Počet strán: 320 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách