Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Strategie úspešných (e-kniha)

Päť nadčasových lekcií od Billa Gatesa, Andyho Grova a Steva Jobsa

PDF EPUB MOBI David B. Yoffie, Michael A. CusumanoMotýľ (2015)

🌴 Okamžite na stiahnutie
8,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Bill Gates, Andy Grove a Steve Jobs – velikáni, ktorí navždy zmenili svet a naše životy. Kniha, ktorú držíte v rukách, nie je biografická. Odpovedá skôr na otázku, čo sa skrýva za ich nesmiernym úspechom, ako dokázali vybudovať z malých firiem nadnárodné a najdrahšie spoločnosti na svete a aké boli ich stratégie.

David B. Yoffie a Michael A. Cusumano sledovali týchto troch lídrov a ich spoločnosti vyše tridsať rokov. Obaja prednášajú na Harvarde a Massachusettskom technologickom inštitúte o stratégiách v podnikaní, technologických inováciách a podnikateľskej činnosti. Spoločne napísali bestseller Competing on Internet Time a ich dlhoročné skúsenosti sú zárukou toho, že knihu Stratégie úspešných vytvorili skutoční odborníci.

Autori postavili koncept svojej najnovšej knihy na množstve rozhovorov nielen s legendárnymi generálnymi riaditeľmi spoločností Microsoft, Intel a Apple, ale tiež s ich najbližšími spolupracovníkmi, a dokonca aj s konkurentmi. V Stratégiách úspešných zaujímavým spôsobom analyzujú zhodné črty a odlišnosti týchto troch jednotlivcov a opisujú, v čom každý z nich uspel a v čom zlyhal. Päť nadčasových lekcií, ktoré predostierajú čitateľovi ako výsledok svojho dlhoročného výskumu, môže zásadným spôsobom zmeniť život každého manažéra alebo podnikateľa, ktorý sa nimi rozhodne riadiť.

Kniha Stratégie úspešných však nie je určená iba pre nadšencov počítačov, riaditeľov a podnikateľov – vďaka svojmu zrozumiteľnému jazyku a množstvu zaujímavých informácií môže byť inšpiráciou pre každého, koho zaujímajú praktiky podnikania vo svete špičkových technológií.

Originálny názov: Strategy Rules: Five Timeless Lessons from Bill Gates, Andy Grove, and Steve Jobs Rok vydania: 2015 Počet strán: 256 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách