Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

čLOVEčina univerzálna - level 1

McRE (2023) • Edícia Človečina

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
29,90€
Zľava 10%
26,91€

Viac ako len hra.

Vneste do svojich vzťahov viac záujmu, blízkosti a zábavy! Potiahnite si kartičku s nevšednou otázkou a pustite sa do rozhovorov, ktoré vo vás zanechajú stopu. Otvoríte zaujímavé témy, na ktoré v bežnom ruchu nie je čas. Prehĺbite vaše existujúce vzťahy a tiež nadviažete nové.

Namiesto autopilotných či zdvorilostných debát otvoríte témy, ktoré hýbu vašimi životmi. Čaká vás večer s priateľmi, grilovačka, dovolenka, cesta či každodenný podvečer po práci? čLOVEčina premení každú spoločnú chvíľu na pamätnú spomienku, pri ktorej vám neraz potečú slzy smiechu aj dojatia.

Hra, ktorá sa zaujíma, hra ktorá sa nebojí.
200 kartičiek, ktoré s vami budú oslavovať vaše úspechy, dary aj radosti, no tiež sa nezľaknú vašich rezerv, výziev či zakolísaní. Otvoria spoločne s vami témy, na ktoré bežne nedôjde a pripomenú vám pestrosť životných skúseností a ciest. Oživia vzťahy, v ktorých sa zabýval stereotyp či predvídateľnosť a pripomenú im ich iskru.

V digitálnej dobe vieme byť v kontakte s kýmkoľvek na svete, no často nám unikajú spojenia s tými, ktorí sú nám najbližšie. čLOVEčina je mostom, ktorý vaše spojenie obnoví aj prehĺbi prirodzene a okamžite. Od jednej kartičky pri rannej káve až po rozhovory do skorého rána. Lebo ľudské príbehy sú inšpiráciou, ktorej stojí za to načúvať.

Otázky a aktivity v dvoch hracích úrovniach KOMFORT a ROZVOJ.
Objavíte novú formu komunikácie, kde sa nesúperí o pravdu, ale kde sa o seba navzájom môžete zvedavo zaujímať. Prinesie vám osviežujúce chvíle, v ktorých veľmi prirodzene a nenútené vznikne hlboké ľudské stretnutie. Strávte kvalitný spoločný čas plný zábavy, úprimnosti, čara a vďačnosti.

Rozmýšľate ako svojich blízkych zmysluplne obdarovať? S univerzálnou čLOVEčinou nikdy nešliapnete vedľa! Hodí sa totiž do každého vzťahu bez ohľadu spoločenské okolnosti.

Vhodná pre:
  • priateľstvá
  • páry
  • rodiny
  • pracovné tímy
  • školy a školských psychológov
  • podcasty- ako katapult k záživným témam a príbehom
  • sebarozvojové pobyty a reatreaty

Čaká vás:
200 kartičiek- úrovne komfort a rozvoj (otázky a aktivity)
Odporúčania a hráčska etiketa

Originálny názov: čLOVEčina univerzálna Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 15+ Rozmer: 130×80 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách