Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rodológia – Odkazy predkov

Zaujímavá kniha o našom pôvode a rodinných väzbách, ktorá má neobvyklú formu: prepis školského vyučovania na dané témy. Čo...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,20€

📚Prečítaná za 7,28€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zaujímavá kniha o našom pôvode a rodinných väzbách, ktorá má neobvyklú formu: prepis školského vyučovania na dané témy. Čo znamená rod? Ako vzniká, ako sa tvorí? Aký je pôvod slova „rod“? Kto sú naši mŕtvi predkovia, kde sú teraz a komunikujú s nami ešte? Môžeme od nich získať silu? Kto sú následníci rodu? Zostavenie genogramu – rodostromu. Čo sú to rodové programy? Ako ich odhaliť a zbaviť sa negatívnych stereotypov (vrátane chorôb či alkoholizmu a podobne), ktoré vládnu v rode? Analýza konkrétnych ukážkových príkladov. Rôzne hry a cvičenia.

Ukážka:
Alexander vyrástol v detskom domove. O svojich rodičoch nevie nič. Meno a priezvisko mu zrejme nedali rodičia. No tajomstvo Alexandrovho rodu zostane určite navždy tajomstvom.
Pozrite sa, prosím, na genogram. Dášu opustila jej mama vo veku jedného mesiaca (Dášine slová: matka ju odvrhla). Ako sa mohlo také niečo stať? Pre Dášu je to tajomstvom. Hoci možno by sa dalo toto tajomstvo poodhaliť. Dáša to dokonca zatiaľ ani nemala v úmysle. Ale po našom rozhovore ju zasiahla, ako povedala, vrúcna túžba matku pochopiť.
Takto sa v rodine Lobovcov našli až tri tajomstvá: Alexandrov pôvod, čin Dášinej mamy a Jurove úteky z domu.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081003578 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 264 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách