Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

GOJU – RYU kata

GOJU – RYU kata, formy otvorených rúk KAISHU. Tréningový manuál 2 Tréningový manuál 2 – Kaishu kata je určený trénerom a...


🍌 Odosielame o 5 dní.
22,00€
Zľava 27%
16,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

GOJU – RYU kata, formy otvorených rúk KAISHU. Tréningový manuál 2

Tréningový manuál 2 – Kaishu kata je určený trénerom a praktikantom karate, športovcom, zápasníkom, záujemcom a odborníkom bojových umení. Ako tréningový manuál je určený k priamej využiteľnosti pri tréningu. Úvodná časť definuje základné náležitosti, štruktúru školy Goju-ryu a v rámci možnosti majstrov v línii. Jadro tvoria rozbory kata Geksai a všetkých majstrovských od Saifa až po Suparinpei. Majú jednotnú formu a obsahovo definujú jej konkrétne bojové, terapeutické možnosti, historické aspekty aj s pohľadu tradičnej čínskej filozofie a medicíny. Každá majstrovská kata obsahuje popis využitia v rámci meridiánov v bojovej aj ozdravnej činnosti. Záverečná časť vysvetľuje základné konkrétne možnosti vnímania kata v kontexte čínskej filozofie, kde aj pomocou obrázkov môžeme skúmať načrtnuté možnosti.
Publikácia je podobne ako Tréningový manuál 1 určená pre cvičencov, ktorí sa chcú vzdelávať a postupovať na svojej ceste k vyšším métam a postúpiť na rebríčku smerom k vyššiemu karate. Približuje filozofiu karate majstrov našej doby ako Takeji Ogawa, Choyu Kiyuna a približuje možnú doktrínu zakladateľa GOJU – RUY shihana Chojuna Miyagiho.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788097086251 Rozmer: 149×209 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách