Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Život bez strachu

Obľúbený autor učí, ako si poradiť so strachom. V prvom rade – ako strach rozpoznať, uvedomiť si ho, pochopiť jeho príčiny...


🍎 Vypredané
6,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obľúbený autor učí, ako si poradiť so strachom. V prvom rade – ako strach rozpoznať, uvedomiť si ho, pochopiť jeho príčiny aj úlohu, ktorú možno v našom živote zohráva. A ďalej – ako sa ho zbaviť, premeniť zaužívané negatívne pocity a predstavy na nové, ktoré nás už viac nebudú oslabovať, ale posilňovať.

Ukážka:
Podvedomie využíva pocit strachu tak, že z neho robí obrannú funkciu. Veď pre každú ľudskú bytosť je veľmi dôležité cítiť sa v bezpečí. Pocit bezpečnosti a ochrany nám zaručuje pocit pokoja. Strach však uskutočňuje tieto pozitívne zámery zlým spôsobom. Prispieva k tomu, že prestávame dôverovať iným ľuďom a okolitému svetu vôbec a izolujeme sa od nich. A tak vzniká uzavretosť, čo v konečnom dôsledku vedie k osamelosti.
Okrem osamelosti má pocit strachu množstvo ďalších škodlivých vedľajších následkov. V skutočnosti strach priťahuje práve to, čoho sa bojíme.
To znamená, že zdroj strachu sa nachádza v samotnom človeku. Je veľmi dôležité pochopiť to. Najprv vyžarujeme do okolitého sveta agresiu, a potom zažívame strach alebo obavy — ako obrannú reakciu. Ale pred kým sa bránime? Ukazuje sa, že pred sebou samým.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081004247 Rozmer: 117×179 mm Počet strán: 120 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách