Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako sa stať Parížankou nech žijete kdekoľvek

Štyri krásne a uznávané Francúzky, nerozlučné priateľky Anne Berestová, Audrey Diwanová, Carolinede Maigretová a Sophie...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Štyri krásne a uznávané Francúzky, nerozlučné priateľky Anne Berestová, Audrey Diwanová, Carolinede Maigretová a Sophie Masová vám prezradia, čo znamená byť Parížankou: ako sa obliekať, užívať si život, zabávať sa – a to všetko s osobitým šarmom.
Spoznáte ich nevšedné názory na módu, štýl, krásu, kultúru aj vzťahy s mužmi. Tieto talentované ženy, úspešné vo svete hudby, filmu, módy a médií, otvorene rozprávajú o tom, čo v súčasnosti znamená byť Francúzkami, a búrajú dlho pestované mýty. Prezrádzajú svoje tajomstvá, odkrývajú nedostatky a zároveň nás zabávajú svojimi komplikovanými a často protichodnými názormi a pocitmi. Netaja, že ich láka snobský svet kaviáru a šampanského, že sú trochu sebecké a nevyspytateľné, ale vždy sa na ne možno spoľahnúť. Sú panovačné a tvrdohlavé, no v hĺbke duše ostávajú romantické a nežné.
Tieto pravé Parížanky vás zoberú na rande aj na večierok, ukážu vám šik miesta v meste svetiel a pozvú vás k sebe na večeru. Stanete sa jednou z nich. Pripravte sa na vzrušujúcu jazdu plnú prekvapení na francúzsky spôsob. Dozviete sa, ako byť záhadná a zmyselná či ako vyzerať prirodzene a neodolateľne tak, že sa vášmu partnerovi roztrasú kolená. Porozprávajú vám, aké sú matky, čo si myslia o svadbe alebo pravidelnom cvičení.
Anne, Audrey, Caroline a Sophie vás rozosmejú a povzbudia, aby ste sa nebáli kráčať odvážne a slobodne, no najmä aby ste sa stále cítili dobre.
Z francúzskeho originálu How to be Parisian Wherever You Are: Love, Style, and Bad Habits (Doubleday, division Random House LLC, New York2014) preložila Alica Wursterová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: How to be a Parisian Rok vydania: 2016 ISBN: 9788055144917 Rozmer: 132×206 mm Počet strán: 272 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách