Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Posledný pútnik (e-kniha)

PDF EPUB MOBI Gard SveenPremedia (2015) • Edícia Labyrint • Séria Tommy Bergmann • 1. diel

🌴 Okamžite na stiahnutie
7,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Gard Sveen predstavuje vo svojom oceňovanom debute detektíva Tommyho Bergmanna, ktorý sa snaží nájsť vzťah medzi vraždou významného člena nórskeho odboja a nálezom troch kostier z druhej svetovej vojny.

Keď pomocnica v domácnosti prichádza k vile na Holmenkollene, hneď zistí, že niečo nie je v poriadku. Brána je otvorená, psa i jeho pána ktosi beštiálne zavraždil. Carl Oscar Krogh bol členom odboja počas nemeckej okupácie Nórska. To, čo nájdu policajti na mieste činu, prepojí vraždu s jeho vojnovou minulosťou.

Niekoľko týždňov predtým zastihne Tommyho Bergmanna v službe hlásenie o náleze ľudských pozostatkov v Nordmarke. Polícia vykope v lese tri kostry. Sú staré, pravdepodobne pochádzajú z čias vojny.

Svojhlavý vyšetrovateľ pátra po súvislosti medzi Kroghovou vraždou a objavenými kostrami. Lov na Kroghovho vraha sa stáva pretekmi s časom. Labyrint mýtov a lží vedie Tommyho Bergmanna späť do dní vojny, kde stopy rýchlo miznú.

Originálny názov: Den siste pilegrimen Rok vydania: 2015 Počet strán: 456 Jazyk: slovenčinaŠtýl: špionážny, napínavý, historický

Zaradené v kategóriách